YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı hts'nin yerine clio rs getırebılırım bende rs ne yaa çıldırtma beni bilader
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
VTI Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok beğendim düzgün ah bide sunrof olaydı ahh ahhh sunroof olaydı tadından yenmezdi iştee
uAlper Nickli Üyeden Alıntı rs ne yaa çıldırtma beni bilader kanka 1.8T varda ben mi almıyorum ama senınki gibi yokki 1.8T
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı kanka 1.8T varda ben mi almıyorum ama senınki gibi yokki 1.8T bizim mesutu kandırdım galiba senide kandırcam a3 iyidir
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı kanka 1.8T varda ben mi almıyorum ama senınki gibi yokki 1.8T uAlper Nickli Üyeden Alıntı bizim mesutu kandırdım galiba senide kandırcam a3 iyidir kanka dun mesutlaydım sattırıcam onu vti'ı onada bir rs sonra sıra sana gelcek
bu akşam buluşalım ben arabada buldum ona kanka
Bana araba bulma zaten sen hıhhh Akşam 10'da cıkıcam buluşuruz bana da araba bak özellıkle clio rs olsun
uAlper Nickli Üyeden Alıntı bu akşam buluşalım ben arabada buldum ona kanka bıtane daha 1.8t mı gelıyo yoksa kanka
2 tane bile olabilir alper her aksam vaaz veriyo 1.8t ile ilgili
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı 2 tane bile olabilir alper her aksam vaaz veriyo 1.8t ile ilgili kendı arabasını satma peşınde o yuzden piyasa yapıyo
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı kendı arabasını satma peşınde o yuzden piyasa yapıyo arabayı satmak yok kanka çete oluşturucam 1.8tGangs
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı kendı arabasını satma peşınde o yuzden piyasa yapıyo Öyle bir arabanın satılmıyacagını Alper cok iyi biliyo uAlper Nickli Üyeden Alıntı arabayı satmak yok kanka çete oluşturucam 1.8tGangs Kurtköy Gangs olsun pampaaa
kazasız belasız maşallah
artık corc-i zamanı cdti
uAlper Nickli Üyeden Alıntı arabayı satmak yok kanka çete oluşturucam 1.8tGangs sen cumartesı bı gel kanka bu tarafa
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız maşallah Tesekkur ederım
maşallah..
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı Öyle bir arabanın satılmıyacagını Alper cok iyi biliyo Kurtköy Gangs olsun pampaaa yok olum honda falan olur kan çıkar bak
prodecture Nickli Üyeden Alıntı maşallah.. tesekkurler
Düzgün duruyor maşallah kazasız belasız
34 TE 3516 Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları