Maşallah. Allah kaza bela vermesin
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
Öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela göstermeden bindirmek nasip etsin yapılan işlemler gerçekten çok başarılı olmuşbi kaç kezde canlı görmek nasip oldu sayenizde mercekli far konusunda kesin karar verdim aracın duruşunu felaket derecede değiştirio
Maşallah çok iyi gerçekten..
1.3 Mjet Punto Evo
PuntoTürkiye
aynı jantlardan ankarada sizinkiyle aynı renk bi jetta da görüp duruyorum. bence çok yakışıyor.
ama 5 lik yay daha güzel olur
vunderbaaachhhhhhhh) kardeşim kazasız belasız bin inşallah cuk olmuş nokta olmuş
seveminn??
bayılırınn!!!
Tşkler.
İyi dileklerin için teşekkür ederim, farlar dediğin gibi canlı hâlde daha bir güzel gösteriyor aracı.İmkan olduğu sürece başka far takılması taraftarı değilim
Nerde gördünüz acaba
Eyvallah tşkler
Sunroof varsa büyük ihtimal araç o hâlde gelen partidendir.2009 yılında hepsi otomatik 1.6 siyah Jetta getirdi Doğuş , bu jantlar, sunroof ve bixenon olarak
5lik güzel olur da, 3.5 daha rahat
Uuu sizleri de göremez olduk emre bey abicimÇok tşk ediyorum
![]()
EMC
araç yanıyor![]()
maşşallah abi çok güzel olmuş. Aracı yere yakınlaştırmayı düşünüyormusun ?
ONE NIGHT I WILL CATCH WİTH MY GIRL AND YOU WILL SAY THİS '' WTF ''![]()
Gökhan, 41 kere maşallah. Sırada yeni projeler var mı?![]()
Bugün boşluktan yararlanıp arabayı yıkatayım dedim baktım vakit de bol, arkadaş da sağolsun servisin bir kısmını bana kapattı Poorboy's Black Hole ve üzerine NXT attık.
darkred (Evren) ellerine sağlık tekrardan, çizik dolu hare dolu boya az da olsa kendine geldi Black Hole'u görünce
Leylek leylek havada, 17" BBS Classixler ile kara böcük
![]()
EMC
maşallah yansımalar cok güzel
evrenin eline sağlık
gündüz fotolara donmusun gokhan![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)