Kış gelmeden arabaya yaptığım son değişiklik nano furyasına kapılmak oldu
Boyanın durumu malesef kötüleşmişti yine, polisaj ile çizikleri alıp nanolex ürünleri ile koruma sağladık.
![]()
Kış gelmeden arabaya yaptığım son değişiklik nano furyasına kapılmak oldu
Boyanın durumu malesef kötüleşmişti yine, polisaj ile çizikleri alıp nanolex ürünleri ile koruma sağladık.
![]()
Maşallah çok güzel olmuş araç, her zaman severek takip ettiğim bir arac.yakın zamanda satmayı düşünüyormusunuz? Satmayı dusunursenız mutlaka haberım olsun
![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
vay plakasına kurban bemaaşallah çok güzel duruyor Allah kaza bela vermesin...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Far yıkama sistemlerini araştırırken google indekste çıktı önce karşıma, sonra vwturk'tu sanırım fln derken en son techturkey'e kadar geldikMaşallah Cetta'ya diyecek bir şey yok kazasız belasız iyi günlerde..
Teşekkürler
Sizin ben hayatınızı 00:03, hayatınız oldu 11. pin arkadaş
Teşekkürler, satma konusunda öyle bir düşüncem olursa haber veririm
Teşekkürler
Valla ben de google'a yazdım şimdi, benim video falan baya video sitelerine upload edilmiş yayılmış da yayılmışFar yıkama o bu derken baya emek harcamış olduk arabaya, düşünceleriniz için teşekkürler
![]()
Gökhan maşallah tekrardan.
Odunpazarı'na yakınmısın ? Erim var orda.Beyaz Astrası var.Belki tanırsın.Selam söyle![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
Eskişehir de kış lastiği kullanımı zorunlu iller arasına girince, mecbur yine 17" BBS Classix'lerden, 16" Sedona jantlara dönüş yaptım. Görüntüye hâla alışamamış olsam da yapacak birşey yok
Eylül'de yaptığımız Nanolex Premium Nano uygulamasının da faydaları mı diyeyim, araç 10 gündür yıkanmamış çamur haldeyken bile parlaklığını koruması beni mutlu etti açıkçası
![]()
Maaşallah yapılan uygulamalar çok güzel olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle...
verilen emeğe sağlık maşallah. Severek olunca böle oluyo işteEskişehire geldiğimde görmek isterim ne yalan sölim
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Maşallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)