Hey masallah be...ceylan gibi mubarek.gule gule kullanin.
Printable View
Hey masallah be...ceylan gibi mubarek.gule gule kullanin.
Allah nazarlardan saklasın :)
cok güzel gerçekten kazasız belasız.
coupe ve smg süper valla maşallah :)
Maşallah ciddi anlamda çok mükemmel bir duruşu var.
Kazasız belasız
Fakat caesar a da katılıyorum , şu tr deki en temiz vs muhabbetleri itici geliyor bana, tr de tek m3 bile olsa mütevazilik herzaman karşındakini memnun eder , araç sahibi değil başkaları tr deki en temiz araba diye konuşurlarsa makbulu olan budur :) Tekrardan maşallah çok düzgün duruyor
Sağda solda saklanan illa kırmızı m3 vardır bence :)
maaşallah çok güzel kazasız belasız :)
tek kelimeyle mükemmel...
Masallah kazasiz belasiz
Vallaha kardeşim alınma gücenme ama biz ne arabalar gördük boyasız vuruksuz sorunsuz denipte bel altı boyalı çıkan vs.
Türkiyenin en temizi demek iddialı bir sözdür. Siz kendi aracınızdan başka araç görmediğiniz için bu yorumu yapmanız hoş olmaz.
Ha gidersiniz bir yetkili servise usta derki. Ulan 40 yıldır ustayım böyle temiz e36 m3 görmedim der hah o zaman böbürlenirsin. Ama şu an böbürlenme itici oluyor.
Maşallah bir içim su :)
ilker abi gerçekten araban 10 numara gerçi sadece bıbu değil senin tüm arabaların kusursuz bilgin ve tecruben yeter abi
Terbiyeli derken kardeşim dedim diye mi terbiyesizlik yaptım? Hönk. Bu arada yaşla ilgili takıntın varsa girme forumu reel hayatta topla bebeleri yanına abi dedirt. Adını bilsem adınla hitap ederdim.
Saygı göstereyim kardeştirya hani tüm insanlar o şekilde hitap edeyim dedim ama. insana diyeceksin kardeş kelimesini hata etmişim. sorry.
Hayırlı olsun İlker abi çok güzelmiş hakkaten.