ciğer ciğer . . .
Printable View
ciğer ciğer . . .
İlker abi maşallah harika duruyor yine RUF serisinin yeni üyesi diğerleri gibi:)
M3 kere maşallhh kazasız belasız :)
maşallah Allah temizliğine zeval vermesin
maşallah diyelim kıskanmaya gerek yok
bnde bnm 94 kırmızı subaruma tr'de tek dedim ooaaauu dediler varsa gelin yanına bozalım dedik kimse çıkmadı :))
Maaşallah çok başarılı bir M3 güle güle kullanın :)
masallah ilker abi kazasız belasız :)
Bence karsındakı kısı saygı gostercegın bırısı
Sanırım sen tanımamıssın
Ilk once Bmw pıyasındakı en mutevazı en baba en abı kısı Ilker abıdır
Ben Ilker abıyı 15 yaşımdan berı tanırım Ankara dakı En temız en guzel en orjınal Bmw ler ondan cıkar
Benım sahısı gorusum Karsındakı kısıyı bılmeden yok foruma gırme onu yapma bunu yapma dıye bır yorum yapma..
tr de toplam kaç tane m3 kaldıki kıyıda köşede saklı kırmızı çıksın benim bildiğim bitane vardı ilker abi onu almış
abi sen içini ferah tut başka yok :D
:))
ilker abicim allah kaza bela vermesin biblo gibi m3 almışsın görünce kendine aşık eden bi arabaydı izmirde denk gelmiştim 2 3 sefer :) kazasız belasız binmen dileğiyle :) bu arada benim sarıda sendeymiş önceden yeni öprendim :D
hakketen temiz masallah..
İlker abi maşAllah çok iyi görüntü kazasız belasız...:)
maşallah kazasız belasız
canlı görmüş birisi olarak TR de en temiz demek az kalır, intihar sebebi kendisi. Kocaman maşallah, daha temiz iddiası bulunan varsa hodri meydan.
Muhtar bir kazasiz belasiz da burdan gondereyim, gelince gezdirirsin beni :)
gereksiz tartışma olmuş. Tr de tek en temizi muhteşemi vs. denecekse başına bence bana göre eklenmeyecek. Dediği gibi araştırılmışsa kesinse bende olsam gururla yazarım ve sergilerim. Ama bu şekilde hem bence bana göre deyip gelene gidene kızmakta yanlış.
Aracınız gerçekten çok güzel TR tek mi bilmem ama Tr deki en temiz araçlardan biri olduğu kesin. Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun abi :)
hafta sonu canlı gördüm rufları dizmişler sıra sıra maşallah:)
bu arada dükkanda fenaymış maşallah :)
Maşallah ok gibi duruyor ultra temiz kazasiz belasiz :)