En sonunda lipimizi takabildk.Her foto koymam sorasi lip lip lip lagzm digen arkdaslar baksinlar
Tampondaki siyahlklar plakadan kalma.Silikon cikmiyo malesfartk gene plakayi oraya takip kapatacam veya oraya rutus yaptircam.
En sonunda lipimizi takabildk.Her foto koymam sorasi lip lip lip lagzm digen arkdaslar baksinlar
Tampondaki siyahlklar plakadan kalma.Silikon cikmiyo malesfartk gene plakayi oraya takip kapatacam veya oraya rutus yaptircam.
kanka sımdı olmus gule gule kullan![]()
www.honda-tech.com
Ayrica bunu bulup almami soyleyen ve destekleyen trgy kardeşimede tessekkurler.Her ne kdr arayip msj attp ulaşmaya calissamda cvp vermemekte.Artk nasi bi yanliş anlama olduguysa aramizda.Bence problem edilebilcek hiç bir şey yok tabi bundan sorasinida kendisi bilir.Bekli okur gorurartik bunada cvp vermesse taksime cikip eylem yapicam
![]()
Waayyyy Lip şimdi güzel olmus işte moruk....İşlemlerin devamını bekliorz![]()
![]()
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
yakışmış güle güle kullan barış bi de c.tesi geliyorum cuma gece bu sefer kesin ufak tefek parçaların bende![]()
ECUTECH İstanbul
dizel renoyla bu kadar oluyogeliyorum kardeşim işte cuma akşamı olmazsa tek gelirim sarmayın bana
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)