Zengının Malı Züğürdün cenesını yorar
Allah Kaza bela vermesin kardeşim Güle Güle bin
Printable View
Zengının Malı Züğürdün cenesını yorar
Allah Kaza bela vermesin kardeşim Güle Güle bin
Bende şu araç babanınmı muhabbetini sevmiyorum.
Benim bugüne kadar olan tüm arabalarımın ruhsat sahibide benim arabaya binen tek kişide benim.
Bu demek olmuyorki araba benim ruhsat sahibi ben olsamda bu arabayı alan babam.
Aynı şekilde annemin babamın olan herşey yine benim?
Mersin garip bi şehir bu konuda. 15 yaşında x6 sürende görürsünüz..
Sigaralı cüzdanlı foto olmamış onu sil bi zahmet..
Allah kaza bela vermesin güle güle bin Maşallah aracına.
Allah kaza bela vermesin :)
http://i45.tinypic.com/ojkg4.jpg
Bütün abilerime iyi kötü yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim :)
Sigaralı foto olmamış bence , araca maşallah , babandada iyi cesaret varmış sana ehliyetsiz f10 almış , arabayı boşverde , Allah esirgesin hadi olası ölümlü bi kaza durumunda hapislerde çürürsün vallahi...Bence bu şekilde trafiğe çıkma...Araca gelirsek babana söyle , bana yeni bi m paket al baba de...
Oh maşallah :) Kiminin eniştesi wrx alır kimi de 5.25 e biner :D
Tamamen kader ve şans işi :)
Bizde burda 90 model accord almaya çalışalım/cebelleşelim :D
Kazasız belasız kardeşim. Hayırlı olsun. Yazdıklarımı sakın yanlış anlama :)
Ne komik yorumlar oluyor arkadaş :) Valla tüm sayfaları mesajları tek tek okudum ciddi ciddi komik mesajlar gelmiş.
Çok şık bi araba kazasız belasız dostum. ;)
Yorum ve tavsiyeler için teşekkürler :) Allah hepinize çok daha iyilerini verir inşaallah :)
Vay arkadaş bu nasıl iş, 17 yaşında adam 525'e biniyor adalet mi bu, öğrenci imkanlarıyla M Paket yapacak bir de.:Deli: Boşa nefes alıyoruz bizim niye yok, plakanı yaz boydan boya çizicem arabanı. Park halinde yakalamayayım yararım lastiklerini. Hak ettin mi bakalım, baba parasıyla almak kolay kendin al görelim.:Deli: Onu geçtim niye 525 40 yaşında mısın 3 serisi, z4 duruyorken 1 coupe duruyorken ne iş? Demek ki babanın arabası! Tamam yakaladık seni girme bir daha foruma. Hem ehliyetin yok trafikte ne işin var, acemisindir patlarsın bir yere. Kimsenin hayatını tehlikeye atma hakkın yok!:Deli: Plakanı yaz çabuk trafikten tanıdıklar var her gün çevirteyim seni, yerin belli adresin belli evinden aldırayım. Binmeyeceksin lan o arabaya, niye benim yok lan:Deli:
Kıskançlık Mode: Off
Arkadaşlar yorulmayın ben sizin yerinize saydırdım rahatladınız mı;)
Şaka bir yana maşallah, şanslı adamsın kıymetini bil, kimin ne dediğine bakma 17 yaşında F10'a biniyorsun tadını çıkar. Bana kalırsa M Paket'e çevir yazılım at yeter. Çok oynarsan suyu çıkar, araç zaten kendini gösteriyor. Arka sisleri de lütfen sis yoksa kapat. Çakar falan aman diyeyim zaten göz alıyor tehlikeye atma kimseyi. Kazasız belasız:)
*Yalnız o anahtar,bb,LV,parliament'li fotoğraf olmamış. Eğlence falan geç bunları, görmemişlerin yapacağı basit hareketler. Düşürme kendini.:icon_tup:
Yorumun tavsiyen için teşekkürler abi :) başta patlaman biraz koydu ama olsun . Allah inşallah sizlere daha iyilerini nasip eder :)
Tamam abi yine de teşekkür ederim :)
maşalah kazasız belasız pekte yapılcak bırsey yok bu araca,jantlar değişebilir o kadar
İnşallah m paket yaptıktan sonra oynamayı dusunmuyorum zaten abi teşekkürler :)
F10 için böbrek kaplama adana-mersin yardımcı olabilecek biri var mı ?
allah kaza bela vermesin maşallah
şahsi görüşüm böbrek kaplama bu araba için şuan çok gereksiz oldu olucak cupra lipide yap :D şaka bi yana oynamak istiyosun anlarımda engelle kendini jant+yay artık olay
Teşekkür ederim abi :) abi oynamak derken suan icin jant ve yay biraz fazla geliyor daha kucuk baslamak istiyorum bi onerın var mı?
2 yıl önceki kendimi görüyorum sende :) bide abi demene gerek yok 1 yaş var aramızda. bi kere oynamak için çok yanlış araban, annemde focus vardı 2009 da istediğimizi yapabiliyoduk parçası ucuz bazen 1 ay cepte para olmadan geziyodum ayrı ama benim arabanın yayı 300 lira seninki 1000liradır :D şuan bu halıyle ne yapsan sırıtır daha standart bi araba olsa kaliperleri boya diyim, aynaları kapla diyim yay kestir diyimde buna yapabiliceğin tek şey app olur öğrenci bütçesiyle ki oda var herhalde. film yaptırabilirsin mesela jant yay yapmadan ne yaparsan yap bu arabada sırıtıcaktır