Cam filmi yaptır. :) Ya da hiç bişey yaptırma,paranı biriktir önce yay sonra jant al. :)
Printable View
Abi zaten suan biriktiyorum bende ilk yay dusunuyorum fakat garantiden cıkar mı acaba araç ? Ayrıca cam filmi ve app suan mevcut aracimda .
maşallah güle güle kullan kazasız belasız =) ama 17 yaşımda olsam daha spor bi araba tercih ederdim =) keyif meselesi tabiki..
Teşekkür ederim abi :) zaten bu aracı da yavaş yavaş spora çevircem ya problem yok :D
[IMG]http://i48.tinypic.com/2lbkodh.jpg[/IMG] Sizce jant seçimi nasıl benim aracıma da bir yay ve bu jantı yaparsam bence gerekli sportif görünümü yakalamış olurum ve m paket yapmadan masrafa girmeden hoş ve küçük detaylarla güzel bir F10 yapmış olurum . Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diğer insanların canını malını tehlikeye atmadığın sürece istediğin gibi kullan kime ne :)
Teşekkür ederim abi :)
bu araç istenildiği zaman arka çeker olabiliyomu yoksa devamlı 4x4 mü ?
Malesef sürekli 4*4 zaten göze çarpan tek olumsuz özelliği de bu şuan ..
Maşallah kazasız belasız
525d xdrive muhteşem seçim şu an için kesinlikle 520d seçimi yapmayıp az biraz farkla bunu seçerdim bende olsam..
Asıl en olumlu yanı RWD değilde Xdrive olması bence de..
Teşekkür ederim bende aynen yavaş yavaş hafta içinde başlıyorum dönüştürme çabalarına :)
Abi belki normal kullanım için iyi olabilir fakat araç yanlamıyor yani ufak da olsa bmw sonuçta bi heyecan yaşamak istiyoruz ama malesef hemen otomatik olarak esp dtc vs devreye giriyor :D
dediğim gibi acele etme :) ve kimsenin lafını umursama senin imkanın var değerlendiriyosun benim imkanım olsa bende değerlendiririm sonuna kadar sana salça olanların imkanı olsaydı onlarda değerlendirirdi ;) seni çekemeyen insanlar olucak illaki hiç birini kafana takma sen babanın parasıyla aldın çekemiyolar ben 20 yaşındayım kendim çalışıp aldım yine çekemeyenler var ? kıskanç insan herzaman kıskançtır baba parası alın teri vs sadece bahane olur.. Saygılı ve terbiyeli birisin bu kişiliğinden sakın vazgeçme ki burnu kalkık olmayasın. Neyse :D
Maaşallah kazasız belasız :)