Abi ne yapalım makine yok ayfon stayla yapıyourz :D :D
Teşekkür ederim :)
Printable View
Beyaz olan da sınıf arkadaşının mı :D ALLAH kaza bela vermesin .
elinde böyle güzel bir imkan var. bence onu kötüye kullanıyorsun. hepimiz yaptık zamanında elbet ama o kadar yüksek süratlere ehliyetin olmadan cıkmak Allah korusun ailenin yüregini yakabilir. Başına bela da alabilirsin ayrıca. Bence sen ehliyeti alana kadar yine de şansını fazla zorlama. Kazasız belasız.
kardeşim baban evlatlık alır mı? Hazır üniversiteyi bitirmiş ne iş verirsen yapan araba sürmeyi bilen para yemeye bayılan 21 yaşında 1.90 boyundayım ot biçerim bulaşık yıkarım araba temizlerim..:) :)
işin şakası, hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız cezasız binersin inş :)
gece geç saatlerde de otobanda önünde kedi köpek çıkabilir Allah korusun. Sen ehliyeti alana kadar kendini tut biraz.
ne olay oldun ben kardeşim :D
Kazasız belasız allah tekerini düz bastırsın..
maşallah diyelim
O değil de 17 yaşında 150binlik bir otomobil bütçesiyle gidip sıfır bmw 5 serisini hangi yaşta olursam olayım almam heralde .
e46 m3 alırım sti alırım yüklerim evo alırım yüklerim tayyar alıp turbolarım cart curt :D
bizim kafada olanlarda genelde para olmuyor ama sıkıntı orda :D
kazasız belasız
(Usta ordan 25bin ateşle de bi gc8 alak ya la :D)
Çok hoşuma gidiyor F10 lar. Kazasız belasız sürüşller.
Herkesi cevapladın bir bizi cevaplamadın hemşerim .
kıskananlar çatlasın hemşerim benim allah kaza bela vermesin.
Arabayı ehliyet kullanmıyor şöförlük kullanıyor.bu yüzden hiç bir şeyi dert etme.
şimdilik ön plaka iptali+cam filmi on numara olur :icon_tup:
Allah kaza bela vermesin güle güle bin.
Herkese teşekkürler :) Hemşehrilerime özellikle teşekkürler ;)
Bak tutamadım kendimi :) konu çok sapmış o bölümlerime yorum yapmıycam güle güle kullan aracını ama yapmayı düşündüğün şeyleri duyunca yazayım dedim. Çakar falan gördümde arada 5.25 almışsın sıfır araç, ya hiç dokunmadan kullan böyle 3 serisi coupe çıkınca onu al yada paranı biriktir ver bmwye orjinal m body, m amortisör orjinal bmw 19-20'' jant falan tak yani böyle bir aracı sanayi işi şeyler çok mantıksız bence ama yinede araç senin. haa benim kafa yapım ne dersen sıfır araca orjinal aksesuar ama bi sonraki kasası çıktıysa direk sanayi sanayi gezerim :)