Meslek belirtmiyorum gerek te yok bence buralara taşımaya :) Teşekkür ederim
Printable View
amma dert ettiniz ha benimde 15 yaşındayken flash ım vardı 1.4 hala duruyo ahhauaha
Şimdi empati kurdum da bu yaşta biraz ağır mafya spec olmamış mı 5 serisi. 3 serisi olsa neyse de. bir de benim babam bu kadar zengin olsa şu yaşımda da yinede aldırmazdım heralde bu kadar pahalı bi araç. zenginin parası züğürdün çenesi ama zengin p.çine bak dedirtmek istemezdim:D M paketi harçlıklarınla yaptırıcaksın heralde,aldıgın aylık harclıgı da merak ettim doğrusu:D neyse güle güle kullan
20 yaşında adam s2000 e biniyorda , 17 yasında adam 5.25 e binincemi adaletini seviyim oluyor?yapmayın allah askına. Maşallah kazasız belasız.
Malii rumuzlu abimizin otomobil kısmı geldi aklıma nedense bir an. Maşallah kazasız belasız.
s2000 ile 5.25 arasındakı fiyat farkını bılıyosunuzdur diye duşunuyorum öncelıkle bu var bi kere sonra yaş var arkadaşta henüz ehliyet bile yok 17 yaşında ve siz 20 yaştan bahsediyosunuz e daha sonra arkadaş henüz lisede bunları unutmamak lazım ondan dolayı adaletini seveyim oluyor
altınören2 değil mi ora
Adamın arabasını içerlemeye gerek yok. Maşallah denir olur biter. Ehliyeti yok diyede sosyal mesaja gerek yok , İstanbul ehlıyetsız sürücü kaynıyor. Arkadaş arabasını tanıtmış.
Birde , İki araç arası fiyat farkı farkedermi sence? Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Bu yazdıklarımı yanlıs anlama.
Konu sapmaya başladı . Arabaya yorum yapsak abilerim ?
altınören 2 değil mi ora
arkadaşın konusunu dagıtmak istemem ama adeletini seveyim demişim arkadaş gulmuş olay bıtmış siz üstüne laf söylemışsınız yaş muhabbetinide siz yapmışsınız bende ona istinaden bikaç bişy yazdım.Sosyal msj diyosunuzda ehliyetlı biri kaza yapınca farlı konuşuluyo ehlıyetsız biri kaza yapınca farklı, onu geçtım yasada farklı. Mıllet yapıyo dogru bişey oldugu anlamına gelmiyo.ayrıca arkadaşın arabasınıda çok içerledim çok.
Neyse hayırlı ugurlu olsun diyelım o zaman kazasız belasız kullanmak nasıp etsin.
Evet altunören2 arkadaşımı almaya gittiğimde o çekmişti .
Bence de artık yaş v.s muhabbetleri yapıp keyfimizi kaçırmaya gerek yok . Araba hakkında iyi - kötü tavsiyeleriniz ve yorumlarınız varsa beklerim . Tekrardan herkese teşşekkürler İnşaallah daha iyileri sizlerin olur :)
maşallah aracına herşey çok güzel makara amaçlı koyduğun fotoğrafta telefonun bb ama neden curve neden bold değil 5.25'e binen adamsın vesselam :D