niye 525 yaşınla çok alakasız ? kendinin mi babanın mı ?
Printable View
niye 525 yaşınla çok alakasız ? kendinin mi babanın mı ?
17 yaşında mülkiyet sahibi olunabiliyor mu? Bilmediğimden soruyorum. (min. 18 diye hatırlıyorum çünkü, imza yetkisi vs. olaylarından ötürü)
Ben 17 yaşındayken babamin arabasının lastik tabanlarına Arap sabunu surup garajda patinaj çektirirdim:D kazasizbelasiZ
vay canına yanlış anlama sakın ama şuan acayip imreniyorum sana dostum umarım en kısa zamanda istediğin hale getirirsin aracı güle güle bin :)
kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olsun.
yılmadan araba babanınmı yazanlara anlam veremedim. Kazasız belasız
ya arkadaşlar babasının olsa ne olur olmasa ne olur mesela benim ailemde babamın neyi varsa benim benim neyim varsa babamındır mesela buraya babam üye olsa 400-500hp'lik araç koysa oğlununmu diceksiniz? maşallah allah kaza bela vermesin...
bir yazmadan once 1-2 sayfa geriye bakında yazın cocuk cevapladıkca her sayfada yine bb vakko resmi yok babasının arabasımı abisninmi kiminse kimin ne fark eder kimse babasının aracını kullanmadı heralde... adam hevesli hevesli koymuş heves kırmayın ...
Maşallah sanada keyif spec binmek nasip etsin :D
arkadaş zaten çalışıp didinip ben aldım demiyoki babanın mı diye soruyosunuz, babasının günlük arabası bile olsa o adamın biricik oğlu arkadaş ee gerisi sizide bizide ilgilendirmez bu kadar dert etmeyin.. bizde uslu durursak belki rüyamızda görebilirz :)
Öncelikle bütün abilerime iyi kötü yorum tavsiye ve eleştrileriniz için teşekkür ederim . Fakat gerçekten konu niye bu kadar büyüdü anlamadım . Ben yaş kısmına 18 yazsaydım eminim yine başka tartışmalarda çıkacaktı fakat yine de herkese en içten teşekkürlerimi iletiyorum . Yüce Rabbim inşaalah herkese çok daha iyilerini de nasip eder :)
Helali hoş olsun, imkanlarını sonuna kadar kullan en iyisine bin, hatta seninde oğlun olsun, sende onun için en iyisini yapmaya çalış. Babasınınmış kardeşininmiş almanyadaki teyzesinin oğlununmuş saçma sapan vs. vs..
Çok enteresan milletiz, yorum yapamayacağım. Çünkü oldukça gülünç :)
Kardeşim sanada Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Araç orjinal haliyle gayet güzel. Mspec + bi jant ile çok şık durur.
ya da sen en iyisi bak ayda 1 araba değiştir falan gel buraya konu aç, çok eğlenceli oluyor burası işte bak :)
Ehliyesiz araç kullanmama vs tarzı sosyal mesajlara hiç girmeden,
Arkadaşın yorumlara yazdığın düzgün cevaplar gayet olumlu bence.
Masallah kardesim, kazasiz belasiz kullan :)
Bencede babadanmis, anadanmis, dayidanmis fark etmez... o sana Allahtan verilmis bir rIsk, dolayisiyla bu arabaya binmen veya daha iyisini alman en dogal hakkin, yeterki insanoglu sükretmesini bilsin :)
Tekrardan masallah, dikkat et arabaya :)
Takipteyim :icon_tup:
kazasız belasız kardeşim..:) 5serisi kullanırdı babam e34,e39 çok canlarını almışlığım vardır ..aradan zaman geçtikçe temizleri kıymete bindikçe yada nerde tertemiz orj. bi e39 veya e34 görsem içim cız ediyor yaptıklarım aklıma geliyor şahin doğan gibi kullanıyormusuz ..neyse sen aklı başında bi kardeşe benziyosun kazasız belasız cezasız..
Allah kaza bela vermesin maşallah. Ehliyet yok ya, aman dikkat herhangi bi olayda direk suçlusun. Keşke acele etmeseymişsin arabayı bu kadar erken almak için .
Güle güle kullan
M paket, jant ve bide bastın mı daha bişey yapmaya gerek yok maşallah kazasız belasız ehliyeti ne zaman alıyosun ?
abi demene gerek yok bende kasımda alıyorum :D
hoşgeldin, aracın hayırlı olsun :) ehliyetsiz ne kadardır geziyosun bilmiyorum ama 3 yıl kadar gezmiş biri olarak bi kaç tavsiyem olucak yanlış anlamazsan. sırf sende var bende neden yok diye kendilerini sana kuranlar olucak, hiç bişey yapamıcaklar belki ama en kolayı polise plakayı şikayet etmektir çok başıma geldi okul onunde falan durdururlar allah korusun ;) şaka bi yana dikkatli ol tadını çıkar bide aklında bulunsun mümkün olduğunca yanında ehliyeti olan birini bulundur acil bi durumda çok lazım olur :)
Evinizde çocuklar bilgisayarın karşısına dizilmiş oturuyorlar.Karşınızda topiclere çıkan çocukların ellerinde beşyürmübeşler birbirlerine fotoları ikram ediyorlar,birbirlerini yiyorlar, şakalaşıyorlar.O çocuk aklından geçiriyor benümde bir fotoğrafım olsa benümde bir beşyürmübeşüm olsa diyor.Baba bana niye almiyorsunuz diyor bizde niye yok diyor. Bahçeli babadan alıntıdır. :D
Kardeşim sen yazılanları boşver bak keyfine bu yaşta 5.25 'e binmek güzel birşey ama sana biraz fazla bence.Biraz daha spor araca binmeni öneririm.Tabi senin bileciğin iş. Maşallah aracına:)
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kendi fikrim şaçma sapan şeyler yazanlar olmuş imkan var alınmış. nedir yani bu kadar abartılıcak. ama o resim şaçma olmuş ona katılyrm sigara cüzdan telefon falan.
madem olgunuz cevaplar dini bütün yalan büyük günah diyerekten acıkca yazıyorum arabayı çok beğendim ok gibi araba nazardan saklasın allah ama tavrınıda hiç begenmedim neden bilmiyorum yıldızımız barısmadı sanırım :) bende ehliyetim olmadan çok araba kullandım aldım sattım pert ettim vs ama cehillik agır cahillik haberin olsun 240km filan hikaye evlatsın anneni babanı dusun diyicemde gerci durum ortada :) hayırlı olsun kardeşim benim güle güle eskit inşallah
Zengının Malı Züğürdün cenesını yorar
Allah Kaza bela vermesin kardeşim Güle Güle bin
Bende şu araç babanınmı muhabbetini sevmiyorum.
Benim bugüne kadar olan tüm arabalarımın ruhsat sahibide benim arabaya binen tek kişide benim.
Bu demek olmuyorki araba benim ruhsat sahibi ben olsamda bu arabayı alan babam.
Aynı şekilde annemin babamın olan herşey yine benim?
Mersin garip bi şehir bu konuda. 15 yaşında x6 sürende görürsünüz..
Sigaralı cüzdanlı foto olmamış onu sil bi zahmet..
Allah kaza bela vermesin güle güle bin Maşallah aracına.
Allah kaza bela vermesin :)
http://i45.tinypic.com/ojkg4.jpg
Bütün abilerime iyi kötü yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim :)
Sigaralı foto olmamış bence , araca maşallah , babandada iyi cesaret varmış sana ehliyetsiz f10 almış , arabayı boşverde , Allah esirgesin hadi olası ölümlü bi kaza durumunda hapislerde çürürsün vallahi...Bence bu şekilde trafiğe çıkma...Araca gelirsek babana söyle , bana yeni bi m paket al baba de...
Oh maşallah :) Kiminin eniştesi wrx alır kimi de 5.25 e biner :D
Tamamen kader ve şans işi :)
Bizde burda 90 model accord almaya çalışalım/cebelleşelim :D
Kazasız belasız kardeşim. Hayırlı olsun. Yazdıklarımı sakın yanlış anlama :)
Ne komik yorumlar oluyor arkadaş :) Valla tüm sayfaları mesajları tek tek okudum ciddi ciddi komik mesajlar gelmiş.
Çok şık bi araba kazasız belasız dostum. ;)
Yorum ve tavsiyeler için teşekkürler :) Allah hepinize çok daha iyilerini verir inşaallah :)
Vay arkadaş bu nasıl iş, 17 yaşında adam 525'e biniyor adalet mi bu, öğrenci imkanlarıyla M Paket yapacak bir de.:Deli: Boşa nefes alıyoruz bizim niye yok, plakanı yaz boydan boya çizicem arabanı. Park halinde yakalamayayım yararım lastiklerini. Hak ettin mi bakalım, baba parasıyla almak kolay kendin al görelim.:Deli: Onu geçtim niye 525 40 yaşında mısın 3 serisi, z4 duruyorken 1 coupe duruyorken ne iş? Demek ki babanın arabası! Tamam yakaladık seni girme bir daha foruma. Hem ehliyetin yok trafikte ne işin var, acemisindir patlarsın bir yere. Kimsenin hayatını tehlikeye atma hakkın yok!:Deli: Plakanı yaz çabuk trafikten tanıdıklar var her gün çevirteyim seni, yerin belli adresin belli evinden aldırayım. Binmeyeceksin lan o arabaya, niye benim yok lan:Deli:
Kıskançlık Mode: Off
Arkadaşlar yorulmayın ben sizin yerinize saydırdım rahatladınız mı;)
Şaka bir yana maşallah, şanslı adamsın kıymetini bil, kimin ne dediğine bakma 17 yaşında F10'a biniyorsun tadını çıkar. Bana kalırsa M Paket'e çevir yazılım at yeter. Çok oynarsan suyu çıkar, araç zaten kendini gösteriyor. Arka sisleri de lütfen sis yoksa kapat. Çakar falan aman diyeyim zaten göz alıyor tehlikeye atma kimseyi. Kazasız belasız:)
*Yalnız o anahtar,bb,LV,parliament'li fotoğraf olmamış. Eğlence falan geç bunları, görmemişlerin yapacağı basit hareketler. Düşürme kendini.:icon_tup:
Yorumun tavsiyen için teşekkürler abi :) başta patlaman biraz koydu ama olsun . Allah inşallah sizlere daha iyilerini nasip eder :)