Yok yahu niye koysun makarasına yazdım belli olmuyor mu, ciddiye alma:)
Printable View
Tamam abi yine de teşekkür ederim :)
maşalah kazasız belasız pekte yapılcak bırsey yok bu araca,jantlar değişebilir o kadar
İnşallah m paket yaptıktan sonra oynamayı dusunmuyorum zaten abi teşekkürler :)
F10 için böbrek kaplama adana-mersin yardımcı olabilecek biri var mı ?
allah kaza bela vermesin maşallah
şahsi görüşüm böbrek kaplama bu araba için şuan çok gereksiz oldu olucak cupra lipide yap :D şaka bi yana oynamak istiyosun anlarımda engelle kendini jant+yay artık olay
Teşekkür ederim abi :) abi oynamak derken suan icin jant ve yay biraz fazla geliyor daha kucuk baslamak istiyorum bi onerın var mı?
2 yıl önceki kendimi görüyorum sende :) bide abi demene gerek yok 1 yaş var aramızda. bi kere oynamak için çok yanlış araban, annemde focus vardı 2009 da istediğimizi yapabiliyoduk parçası ucuz bazen 1 ay cepte para olmadan geziyodum ayrı ama benim arabanın yayı 300 lira seninki 1000liradır :D şuan bu halıyle ne yapsan sırıtır daha standart bi araba olsa kaliperleri boya diyim, aynaları kapla diyim yay kestir diyimde buna yapabiliceğin tek şey app olur öğrenci bütçesiyle ki oda var herhalde. film yaptırabilirsin mesela jant yay yapmadan ne yaparsan yap bu arabada sırıtıcaktır
Abi zaten suan biriktiyorum bende ilk yay dusunuyorum fakat garantiden cıkar mı acaba araç ? Ayrıca cam filmi ve app suan mevcut aracimda .
maşallah güle güle kullan kazasız belasız =) ama 17 yaşımda olsam daha spor bi araba tercih ederdim =) keyif meselesi tabiki..
Teşekkür ederim abi :) zaten bu aracı da yavaş yavaş spora çevircem ya problem yok :D
[IMG]http://i48.tinypic.com/2lbkodh.jpg[/IMG] Sizce jant seçimi nasıl benim aracıma da bir yay ve bu jantı yaparsam bence gerekli sportif görünümü yakalamış olurum ve m paket yapmadan masrafa girmeden hoş ve küçük detaylarla güzel bir F10 yapmış olurum . Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diğer insanların canını malını tehlikeye atmadığın sürece istediğin gibi kullan kime ne :)
Teşekkür ederim abi :)
bu araç istenildiği zaman arka çeker olabiliyomu yoksa devamlı 4x4 mü ?
Malesef sürekli 4*4 zaten göze çarpan tek olumsuz özelliği de bu şuan ..
Maşallah kazasız belasız
525d xdrive muhteşem seçim şu an için kesinlikle 520d seçimi yapmayıp az biraz farkla bunu seçerdim bende olsam..
Asıl en olumlu yanı RWD değilde Xdrive olması bence de..
Teşekkür ederim bende aynen yavaş yavaş hafta içinde başlıyorum dönüştürme çabalarına :)
Abi belki normal kullanım için iyi olabilir fakat araç yanlamıyor yani ufak da olsa bmw sonuçta bi heyecan yaşamak istiyoruz ama malesef hemen otomatik olarak esp dtc vs devreye giriyor :D
dediğim gibi acele etme :) ve kimsenin lafını umursama senin imkanın var değerlendiriyosun benim imkanım olsa bende değerlendiririm sonuna kadar sana salça olanların imkanı olsaydı onlarda değerlendirirdi ;) seni çekemeyen insanlar olucak illaki hiç birini kafana takma sen babanın parasıyla aldın çekemiyolar ben 20 yaşındayım kendim çalışıp aldım yine çekemeyenler var ? kıskanç insan herzaman kıskançtır baba parası alın teri vs sadece bahane olur.. Saygılı ve terbiyeli birisin bu kişiliğinden sakın vazgeçme ki burnu kalkık olmayasın. Neyse :D
Maaşallah kazasız belasız :)
Jant ve yay icin koydugun arac M paket yalniz..
kazasiz belasiz ve dikkatli kullan ( allah korusun ehliyetsiz is acma basina )
Yasina gore bencede asiri agir kacmis bi araba.. ama sanirim baban fazla delilik yapma diye biraz agir kasa birseyler almak istemis..
Fiyatı 3.30 coupeyle aynı geliyordu 3 kasa degisecek zaten bende bunu tercih ettim ;)
Hayırlı olsun, güle güle kullan :) bu arada çok garip valla bütün sayfaları okudum da anlam veremedim hanginizin babası 17 yaşındayken size bu arabayı verse hayır ben istemem bana ehliyet alınca araba al oda ucuz bişey olsun der?? İnsanlar çocukları için çalışıyo kazanıyo ve onlara sunabildikleri en iyi hayatı sunmaya çalışıyolar burda arkadaşın günahı ne ona yükleniyosunuz? Ben de ehliyetsiz araç kullanmanı yanlış buluyorum 1 senen kalmış keşke sabretseydin ama olan olmuş tabikide o araba kapıda yatarken kullanırsın 1 sene bekliycek halin yok inşallah Allah daha iyilerini nasip eder çok yüksek bi arabayla başlamışsın ondan sonra geçeceğin arabaların seni tatmin etmesi gerekir bu konuda biraz sıkıntı çekersen çekersin :)
Bmw 5er PDR Aerodynamic-Kit PRIOR-DESIGN [F10] | PRIOR DESIGN | Exclusive Aerodynamics
Bu linki incele,begendigim bir kit...
Abilerim mobilden girdim ayri ayri yazamiyorum kusura bakmayin :) yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim . Kit i de inceledim abi tavsiyen için teşekkürler . Haftaya istanbula geliyorum inşallah araba için profesyonel olarak araştırma yapacağım . Tekrardan teşekkürler :)
Yarin baktiririm.
PD yi getirmistik ama R hic getirmedik.
Pahali degilse guzel secenek.
Edit: 2400 euro gibi rakama geliyir sanirim.
kader aynı arabalar farklı :D ehliyetsiz BMW 5er kullanıcısıyım gerçi araba babamın olsada kaçırma gibi bi durum yok işyerine gidip geliyorum hatta yolda babamı bile bırakıyorum
M paket için istediğin zaman yardım edebilirim parça tedariği - fiyat konusunda
hayırlı olsun kazasız belasız kullan BMW olduktan sonra 3 - 5 farketmez kimileri büyük sever ne yapalım (karoser boyutu olarak)
Valla çok iyi olur abi yardımcı olursan
abi kimeydi ?
Sana yazdım da yasına bakmamıstım :D
Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aracın yaşına hiç mi hiç uygun olmadığı kanısında olsam da güzel araç,fakat arkadaşların abarttığı kadar da pahalı / ultra lüks bir araç değil. Neden bu kadar abartılmış anlam veremedim. Baba oğluna Viper'da alabilir, Pagani Huraya'da BMW 525 de Şahin de.. İlginç.
Ancak aracın makam aracı tipine daha uygun olduğu için bu tartışma uzadı gitti herhalde..
Senden tek ricam ehliyetsiz kullanma desem de kullanacağın için; lütfen çok dikkat et. En yakın arkadaşlarımdan biri ehliyetsiz bir genç tarafından öldürüldü malesef,bu olay bana çok batıyor.
Bu noktada babanı suçlayarak; 17 yaşında bir gence neden herhangi bir otomobil aldıgını sorguluyorum yalnızca... Ehliyetini almana 1 sene kalmış sadece; bu acele nedendir bilemiyorum.. başka bir postunda dediğin gibi "bazen lazım oldugu durumlar oluyor" diyebilirsin; ancak 17 yaşında bir genc için otomobil ihtiyaç değil sadece lüks olabilir. Neyse.
Son olarak M paket gayet güzel olur; jant için de madem imkanın var ben olsam ADV.1 veya 360 Forged gibi saygın bir marka tercih ederdim.