Herkesi cevapladın bir bizi cevaplamadın hemşerim .
Printable View
Herkesi cevapladın bir bizi cevaplamadın hemşerim .
kıskananlar çatlasın hemşerim benim allah kaza bela vermesin.
Arabayı ehliyet kullanmıyor şöförlük kullanıyor.bu yüzden hiç bir şeyi dert etme.
şimdilik ön plaka iptali+cam filmi on numara olur :icon_tup:
Allah kaza bela vermesin güle güle bin.
Herkese teşekkürler :) Hemşehrilerime özellikle teşekkürler ;)
Bak tutamadım kendimi :) konu çok sapmış o bölümlerime yorum yapmıycam güle güle kullan aracını ama yapmayı düşündüğün şeyleri duyunca yazayım dedim. Çakar falan gördümde arada 5.25 almışsın sıfır araç, ya hiç dokunmadan kullan böyle 3 serisi coupe çıkınca onu al yada paranı biriktir ver bmwye orjinal m body, m amortisör orjinal bmw 19-20'' jant falan tak yani böyle bir aracı sanayi işi şeyler çok mantıksız bence ama yinede araç senin. haa benim kafa yapım ne dersen sıfır araca orjinal aksesuar ama bi sonraki kasası çıktıysa direk sanayi sanayi gezerim :)
Yorumların tamamını okuduysan abi zaten m dışına çıkmayacağımı belirttim :) onlar sadece kafamdaki dusuncelerdi fakat sonradan vazgeçtim zaten saçma olur böyle bi araca . Orjinalin dısına cıkmadan m yapıcam onun dısında da ufak tefek performans dusunuyorum :) mobilden girdigim için ayrıntılı yazamıyorum . Teşekkürler
Eyw, orjinal böw parçalarıyla serviste yapılcak şeylerin dışına pek çıkma yeter demek istedim kısaca, kolay gelsin şimdiden sana..
Eyvallah abi tekrardan teşekkürler :)
Eyvallah abi olumlu yaklaşımın için :)
Yarin oglen bana bi yaz, senlik bikac fotograf geldi elime :)
Abi yarın direk yanına gelirim @istanbul diyorum sadece :D
edittttt yanlış konu
bro naptın yayları kestin mi ? çamurluklara hellaflush ? önlere tenekeleri koydun mu ? olum asıl kaliperleri boyadın mı ? :D sende bunları yaşayamıcan ya çok üzülüyorum sana :D
şaka şaka :D m pack ne zaman geliyor ?
Şuan için sadece m-spoiler yapmaya vaktim oldu :) Sınavlarım için istanbuldayım . Ayrıca parçalara burada da bakıp fikir sahibi oluyorum . En yakın zamanda başlayacağım dönüşüme acelem yok :)
mikail gelde dönüşüme yaprak tantunide başlıyalım:D
Aracın çok güzel Allah kaza bela vermesin.Ama bazı arkadaşların yaptığı gerçekten gereksiz şeyler ya çekememezlik yada kıskanma sanane kardeşim adam 17 yaşındada olur 10 yaşındada olur babası istediyse alır yani bunu kimse tartışamaz onun parasıyla almıyor etmiyor boşver sen kimsenin dediklerine aldırma ama dikkat et yani ehliyetsiz bende çok gezdim 16 yaşından beri istanbul trafigindeyim ve 16 yaşından beri benimde kendime ait arabam vardı sadece 1 sene çok sürat yapma ve geceleri pek dışarı çıkma sonra polislerle uğraşma diyeceğim ama makamlardan bahsettiğin için pek başın ağrımaz gibi geliyor bana =) güle güle kullan aracını
Olm utanmıyomusun sen ehliyetsiz böyle şeyler yapmaya !!
http://img24.imageshack.us/img24/528...4426278654.jpg
Dumlupınar Lisesi'nin önü değil mi la ora ? :)
hahah bizim mekan arada bakiver karsidaki burgerdeyiz cogu zamn
Aman dikkat et kardeş , polis çevirmelerine falan , özellikle turizm otelciliğin önü , viranşehirin girişi , 2.çevreyolu ve 3.çevreyolunda olmadık yerlere koyup üflettiriyorlar :) Geçen çetinkayanın ordaki imc hastanesinin önündeydi çevirme , yıllardır bu kadar yüklenmemişlerdi mersine bu kadar çevirmeye falan...Bu sene biraz sakat oldu , yani anlayacağın çok dikkatli olman lazım ehliyet yokken...
Polisle problem yoksa iyiymiş , benimde problemim olmuyorda , yinede korkuyoruz alkollü yakalanıp ehliyete 6 ay el koydurup 650 lira ödemek var :)
Masallah cok güzel bi araca sahipsin Allah kazadan beladan korusun..Okadar gereksiz sacma sapan mesajlar var ki bunlar karşısında efendiliğini bozmadıgın için ayrıca helal olsun sana..
Jant,yay ve m paket dısında hiçbisey yapma..Jant olarak adv.1 nokta olur :) :)
http://www.adv1wheels.com/adv1wheels...w_m5_w1200.jpg
araç gerçekten bilindiği üzere güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle
Araca yazılım yaptır yazılım. e36 328i ile 48RU444 plaka F10 525d xdrive tokatladık :D:D:D
Yakında abiii ;)
Güle güle kullan kardeş , f10 iyidir :)