hee.. somun sıkıyoruz 5hp geliyor zaten![]()
Neden? Bi yazılım yap, bi turbo upgrade'i yap, bi egzos sistemi komple, bi filtre olay bittisıkıntısız, denilen hp'ler + önemli derecede tork, mis valla.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Teşekkür ettim herkese
Turbo konusunu özetleyecek olursak;
Turboyu büyütünce manifold da gerekecek.
Büyük turbo hakkıyla kullanılmak istenirse enjektör de gerekecek.
Intercooler ve debriyaj da yetmeyecek.
Baştan ayar da yapılacak.
Bunlar hem vakit hem de nakit demek. Hiç uğraşasım yok
Orijinal turbonun sıfırını taktım, kafam rahat.
Bi benzin pompasını ölçeceğim, bi silikon emiş borusu takacağım. Sonrasında Bülent abi bi yazılım yapar. 270 hplere geliriz, yeterince keyifli olur. Nasılsa roll moll kovalamıyorum
Şunu da söyleyeyim, şimdiye kadar roll kovalamış S3'lerin çoğu sağlıksızmış.
Sağlıklı S3 zannedildiği gibi eşşek ölüsü değil. Yazılımdan sonra referans için bikaç deneme yaparım, hep birlikte görürüz.
Sol ayak freni yapılabilen başka elektronik gaz kelebekli 1.8T görmedim de, varsa bilelim tabi![]()
Sen gel de, tünel yapalım
Spook'un Türkçesi: 1.8t dostu, yardımseveri. Mübarek ramazan ayında sevap king.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Kankacim istersen esp devreye girdiginde sol ayagida iptal edebiliriz moscow unlimited spec![]()
Ne demek tuzumuz bulunduysa corbada ne mutlu bana.
Şunu da söyleyeyim, şimdiye kadar roll kovalamış S3'lerin çoğu sağlıksızmış.
Sağlıklı S3 zannedildiği gibi eşşek ölüsü değil. Yazılımdan sonra referans için bikaç deneme yaparım, hep birlikte görürüz.
utkucum özellikle bu paragrafta yazdıklarında çok haklısın.temiz düzgün her sensörü doğru çalışan basınç kaçağı olmayan s3 kesinlikle eşşeeekk ölüsü değil..hadi yap artık bende çatlıcam merakımdan yaff(
Kesinlikle sağlık motora sahip stok S3 bile gayet keyifli bir araç. 300HP diye dolanıp 200HP bile üretmeyen nice S3'ler gördüm kanki!!![]()
MSN => raymanbu@hotmail.com
turbo değiştiği akşam gittim ama cıkmadı benimle role![]()
![]()
yoksa fena tutunacakdım s3e
role dedimde aklıma geldi şahinde rolesiz sis farından sigorta eriten arkadaşlarım vardı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Superman, Batman ve Ironman birer tane 1.8t almışlar...
Gel zaman git zaman aralarında atar olmuş, gider olmuş, güç bunlara yetmez olmuş..
Şimdi bunları kim çipleyecek? Koskoca süper kahramanlar sanayide çipçi mi arasınlar?
Ve o an bi ışık görünmüş... O da ne! Bi adam geliyor! Tshirtünde koskocaman bi R harfi, elinde kablolar.. Ve Rayman doğmuş!
O ışık hüzmesinde gözü kamaşan süper kahramanların kulağında bir fısıltı, bir uğultu..
Bu ses ne, bu ses ne diye konsantre olup dinlemeye başlamışlar... Bir de ne duysunlar;
"Hanımların dikkatine! Hanımların dikkatine! Bülent Rayman ayağınıza geldi! Her türlü halı, kilim, paspas kenarına overlok çekilir, çip yapılır!"
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
MSN => raymanbu@hotmail.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)