maaşallah utku sıkıntısız bi şekilde kullanırsın inşallah
manifold işine giricektin neden oemin fotokopisini çektin birazdaha işlevi yüksek ( boynuz tip )
bişeyler düşünmedin?
maaşallah utku sıkıntısız bi şekilde kullanırsın inşallah
manifold işine giricektin neden oemin fotokopisini çektin birazdaha işlevi yüksek ( boynuz tip )
bişeyler düşünmedin?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
UTKUCUM bunuda hallettin.hadi bakalım devamını bekliyoruz![]()
maşallah kanka cok guzel olmus custom garage de guzel ıscılık yapmıs
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu Polo GTI furyasına galiba ben de katılacağım... Maddi sıkıntıyı aştım gibi görünüyor.
Yani, doğru düzgün s3 isteyen olursa verebilirim.
Sıfır turbo, sıfır eksoz manifoldu (yedekli), sıfır maf, sıfır diskler-balatalar (ebc) vs. vs. olmak üzere rutin bakım harici yaklaşık 5 liralık faturalı güncel bakım listesi var.. Uzun süre sıkıntısız kullanmak üzere ciddi bi restorasyon yaptım ancak çok km yapmaya başlayınca Polo GTI'ın yakıttan kendisini amorti edeceğine kanaat getirdik
Gidişi, duruşu, dönüşü, alt takım rijitliği vs. vs. Türkiye'de en iyilerden bi tanesidir. Bisürü bilen arkadaş var, referansı boldur..![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
hayırlısı olsun ukku şu an alınabilicek en iyi s3 lerden biri bence tek tek ne yaptıkların çoğunu biliyorum vag dan anlıyan adamsın senden araba alınır gönül rahatlığı ile binilir ben almayı düşünüyodum ilerde biliosun nasip değilmiş inş değer bilen birine gider izlemeye devem ederiz.
Boyaları atmış jant göbeklerimiz vardı....
Vardı.. O kareler tarihin tozlu raflarında yerini aldılar bile!
Şafak başgan adalet dağıttı!
Zımpara, pasta, falan... Jant göbeğini ciddiye aldık!
2012'nin icadı, sprey boya!
Bu da bitmişi ile zamanın bitirdiğinin farkı:
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)