bencede emsalsiz araç![]()
Arkadaşlar iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim. Belki bilgisi olan varsa bu araç Türkiye'de nadir bulunan araçlardan ve bu yüzden parçası yok. Aracın en basit parçlarından kabrüratörünü bile bulamazken dış kaportasını bulmak baya bi sorun. bu yüzden böyle birşeye girişildi.Amacımız aracı kötüleştirmek değil ucuz maliyetle değişik birşey yapmaktı
![]()
Vah yaa commodore A'nin haline bak!! Katliam resmen, yazik olmus guzelim nadir makinaya![]()
bbm pin :2B244451
#11 resimdeki arac harika.. sizinde emeğinize sağlık
Yaa hala ayni durumdaysa ben sana hemen bi karburator gonderiyim cok ciddiyimfakat bi sartla Opelci Birol Opel Yedek Para bu siteden birol ustanin telini alin, arayin su guzelim nadir arabayi eski sexy ve emsalsiz haline sokun be gozunuzu sevim, bi opel sever commodore asigi olarak yalvariyorum size
![]()
bbm pin :2B244451
valla şuan ekonomik oldu şahin karbüratörü 20 tllik gazla 35 km yol gidiyoruzeskiden kmde 1 tlyi geçiyrodu
![]()
Bende site geneline kesinlikle katılıyorum ,orjinalinin kazalı hali bile çok çok daha güzel durur..
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
Kusura bakmayın rezalet.Evet dünyada eşi benzeri olamaz bunun çünkü "Türkiye katliamda bir numara" ....
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)