kardeş resmin photoshop oldugunu anlamıcak kapasitedeysen altına yazar bundan sonra şu resim photoshoplu bu resim orjinal diye şu siteyi seviyorum ama böyle herşeyi bildigini zanneden insanlar sayesinde girmek istemiyorum bile..
Printable View
maşallah arkadaşım çok güzel duruyor kazasız belasız sürüşler...
maşallah zamanla kafanızdaki düşüncelerı yaparsanız çokdaha güzel olcağı kesin
kazasız belasız onden kotu duruyr bı degısıklık lazım:)
Farları jdm zeminli siyah olsa daha iyi durur.. Lip ve panjurda aracın rengine boyatabilirsiniz :)
Maşallah kazasız belasız
farların ici zaten karartılmıs sekilde.sizde sadece fotograflara bakıp yorum yapanlardansınız belliki :D zaten su an lip arac renginde farlarda ki folyolarda sökülüp olması gerektıi gibi oldu aracı sarı yapacagımdan dolayı panjuru simdi griye boyatmak mantıksız olur diye ellemedim.
tesekkur ederim cümlemize kazasız belasız gunler
sonunda bana Yorum yapmadan once okuyun yazdırdınız Helal hepinize :D Bende mesela Yıllardır dergi alırım sadece resimlere bakar ilgimi ceken aracın setuplarını okur kaldırırım sizin yorumlarda O misal :D:D:D:D
Maşallah can araç senin elinde olurda güzelleşmez mi :) ilkokulda okumadan yazmayı öğrenenleri takma kafaya :D
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel duruyor..
Bu civic'i İskenderun' dan hatırlıyorum.. Bizim kışlada duruyordu devamlı.. Sadece basıktı galiba o zamanlar jant fln da yoktu.. Maşallah aynı güzelliğinde duruyor..
185 55 15 yazcaktım yanlış olmuş bu arada söyledigim ebat lastikte var zor bulunan bi lastik eski arabanın çamurluguyla bunun çamurlugu aynı degil si de sürme yapmaz ama bunda yapar dün cihan gilin evinin orda gördüm allah kaza bela vermesin resimdekilerden daha güzel duruyordu allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin