Yok si yın camurlugu ile aynı degil biliyorum APJ mehmet abinin arabası zaten Unutmussun :) Benim arabada ozaman 185\55\15 vardı Vtec jantlarının üzerinde.İyi dileklerin icin tesekkur ederim sanada aynı sekilde.
Printable View
eksikleri var zamanla olur :)
maşallah kazasız belasız
o farlar oem olsunda neyaparsan yap bence
arkdsm araacn hayrlı olsun eskı sahıbıde bı astsubaydı sanırım jant terchn bence guzel bende ayısından kullanıorum cokda sevıorum
http://d1205.hizliresim.com/x/z/796f7.jpg
Cok tesekkur ederim hocam allah razı olsun evet eski sahibide iskenderunda assubay araca gayet guzel bakmıs ve binmiş.Rotaları cok seviyorum EG kasa civigime takmak nasip olmamıstı kısmet bunaymıs simdi Jantları Bronz Sarısı yaptım daha guzel oldu yakında resimleri eklicem begenirseniz sizde uygularsınız Sizede allah kaza bela vermesin arac guzel duruyor.
Folyoları Söktüğüme dair Güncel resimi ilk sayfaya koydum :D
cok guzel olmus kardes jantların 10 numara mahsallah yazdıgın gibi zamanla eksiklerinide giderdinmi tadına doyulmaz Jantların renginin boya kodu ne acaba ? Guncel fotolarını Görmek isterim gayet basarılısın mahsallah kazasız belasız
Eyvallah Jaws21 cok tesekkur ederim güzel düsünceleriniz icin Jantlarımın boya Kodunu Bilmiyorum Kendim Boyadım çünkü herhangi bir boya kodu yok oyuzden yani Standox falan degil boya favorinin Sprey Boyası İle BOyadım. Altın Yaldız rengi. Güncel Fotoları Bugun Eklerim Cümlemize Kazasız Belasız sürüşler tekrardan tesekkur ettim
Eyvallah Bekliyorum
Bu Arada Jantları Boyarken Astar Kullandınmı Zımparalayıp Yoksa Direk Boya tuttumu
Jantlarım Sıfır oldugundna Zımpara vurmadım. Keceyle Üst yüzeyini çizdim Astarsız direk Boyadım Herhangi bir sıkıntı olmadı
Anladım Tesekkur ederim tuningcan Bizim Kuzende Jantlarını boyamak istiyordu sana paslarım bilgi verirsen sevinirim .
Rica Ederim seve seve yardımcı olurum tabikide ;)