düşünecek birsey yok tahmini konusmuyorum emin konusuyorum yasadıgım seyi tekrar dusunecek degilim. ısıklardan ısıklara adanadn mersine donerken adananın cıkısındaki ısıklarda beyaz bir F10 geldi 28 -30 yaslarında bir arkadasımız sonuc olarakta arabayı ona satmamı istedi bit kadar ama pire gibi kacıyor demişti...bir suprayıda fiatın miraforinin gececegine kimse inanmazdı ama konya yarıslarında gorduk. ummadık tas yarar bas. si'ım cokta stock degildi. uzunda F10nun stobunu bile göremem belki ama Düsünecek bisey yok ortada.![]()
arac genel olarak guzel hocam, fakat bıraz daha basılması lazım ve lastık yanakları cok kalın gıbı geldı bana. onun dısında guzell..
hayırlı olsun allah utandırmasın akıl vermek gibi olmasın ama dip basarım diyorsan 185 50 15 takmanı öneririm tekrar tekrar lastik sök tak yapma ama aşırı basmam diyosan yine sen bilirsin 195 camurlugun agzına sürter dönüşlerde allah daha iyilerini versin boş yorum yapanlar daha iyisini yaparsa bizde onlara maşallah deriz
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
saol coskun tesekkur ederim iyi dileklerin ve düsüncelerin icin önerin icinde saol ancak 185/50/15 ebadında lastik ebadı yok 185 /55/15 var ozamanda jantlar lastigin icinde baya kaybolur gider. eskisi kadar basmıcam aracı zaten önceki yasadıgım sıkıntıları yasamak istemiyorum tık ses gelmeyen arabadan ses cıkartasım yokMersinin yolları hernekadar yapılsada ***** Macit Özcan başkan
jant kendini gösterecek sekilde dusurecegim. . . apj nin lastikleride 195 takmıstım dönüşlerde sıkıntı olmuyordu arkalar sürtme yapıyordu onuda halletmiştik satılmadan once arkaya rahat 3 kişi oturuyordu. yinede tavsiyen icin tesekkurler maddi durumum el verdikce biseyler yapmaya calısacagım. Boş yorum yapanlarada allah kaza bela vermesin nediyelim.
iyide arkadasım ben zaten yazımın icinde yazdım sarı jantlı resim shoplu tahmin ettigim sekilde olacak diye... ps la yapldıgını oraya bakarak anlamama gerek yok ben yaptım zaten Ps 'uNeyse biliyorum yukarda iki resim üst üste binip biri altta biri üstte kalmıs düzelme gereksinmi duymamıstım acele yaptıgım icin. yinede yorumun icin saol
jantlar sarı olduğunda dersen kendi aracının jantlarının sarı olduğunda anlamı taşır.
Jantlar sarı olacak örnek olarak 1 fotoğraf dersen bizde anlamış oluruz yani bizde hata yok,her neyse kazasız cezasız binmek nasip olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)