veri naays![]()
Bende coilover yaptırmayı düşünüyorum, Ankara da tavsiye edilebilecek yada yapan bir yer bulamadım, İstanbul'a gelirken muhtemelen izmite uğrar ve yaptırırım diye düşünüyorum.Tesekkur ediyorum Allah razi olsun.
Valla ankarada bikac tanidigim veya beni gormuslugu olan insanlar aradilat sagolsun. nasil dogu bi secim yaptigimi onlarda dile getirdi sagolsunlar.
Sizde bu dusunceyi pekistirdiniz bende.
Coili izmitte canturkte yaptirdim. 2-3 ker sokup amortisor ve mekanizmaya ayat cekmek zorunda kaldik ama sonunda cok sukur harika oldu. gram ses yok konfor ve basiklikta cok iyi. prof. 2-3 kare cektim. yayinlaim gece.
Çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun.
2-3 kare tadımlık. Daha sonra detaylı fotoğraf çekeceğim.
Valla size buraya gelin yaptıralım sıkıntısız olur tek seferde olur diyemem bu size haksızlık olur.
Çünkü 306 arabası biraz zor araba coilover konusunda. Ben bile 3 kere söküp takmak zorunda kaldım amortisörleri.
Fakat istanbulda tek seferde sıkıntısız yapılan 1-2 yer biliyorum.
Geleceğiniz zaman yardımcı olurum.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Sağolasın kanka
Hemde nasıl çıkarıyorum kanka valla bilemezsin
Yaptık oldu kanka
Filtre işini hallediyormuşsun duyduğuma göre.
Haber bekliyorum senden.
Duruma göre burda bi adamla konuştum dün hafta sonu onun yanına gidicem yavrum.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
halledıyoruz ınsallah kanka bugun gıtmeyı dusunuyorum arıyorum cvp vermıyolar gokhan abının telıde kapalı 4-5 gundur..
Maşşallah, çok can alıcı, kırmızı çok güzel. Bende düşünüyorum kırmızı kaplattırma falan mı yapsam diyeKırmızı olsun 44545646 fazla olsun
![]()
on numara maşallah harika duruyor fotolar. umdugumdanda temiz bir gti-6 cıktı maşallah.
Alcatraz GTI-6
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)