maşallah kardeşim..güle güle kullan Tag ini..
maşallah kardeşim..güle güle kullan Tag ini..
Arkadaşımın aracıda yanımızdayken adam gibi bi foto çekimi yapalım dedik
![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Arabanın maşallahı var çok beğendim. Jantlar bronz olsa, bir app plaka, güzel bir son susturucu, bir de öndeki lipe el atsan güzelliğine güzellik katar.
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın arkadaşlar eksikleri söylemişler zaten onlarıda zamanla halledersen cok güzel bi araç cıkar ortaya
not: iş yeri önünden paylaştıgınız resimlerde sol arka stop'un ucu kırık mı bi açıklık gördüm ben sanki.
bordo bu arabaya gerçekten yakışıyor beeee... Maşallah tekrardan. Kazasız belasız...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
bi şahinciyi daha kaybettik hayırlısı olsun
maşallah ama mal güzel duruyo ..
yalnız o imza ne öyle spor gazetesi![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
teşekkür ederim sağol
aynı fikirdeyim teşekkürler
evet sol arka stopun ucunda ufacık bi kırık variyi dileklerin içinde teşekkür ederim
yavaş yavaş yapıcam hepsiniöndeki lip şuan ilk planım aracı yeni aldığımdan dolayı bu ay biraz sıkıntıdayım önümüzdeki ay başlicam teşekkür ederim
şahinci kaybedilmez ya honda aldık diye şahin sevdamızdan vazmı geçicez ?teşekkür ederim abi
imzaya gelince çok kopartmıştı beni ilk okudugumda gülmekten monitörün arkasına saklanıyodum ofistekiler görmesin diye o yüzden alıntı yaptım kızıyosan kaldırabilirim
![]()
![]()
Supercharged e36coupe
kazasız belasız bin inşll.
Maşallah kardeşim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
3 Aydır hiç güncellememişim konuyuYeni fotoğraflarımızla güncel halimizi gösterelim o zaman
1- Techturkey'deki abilerimizle düzenlediğimiz Detailing buluşmasına gittik temizlendik parladık
2- Folyo + Amerikan Park uygulamasına geçtik
3- Arkaya taktığımız beyaz jantlardan sıkıldık evde duran 2 tanesini de siyah yapmaya karar verdikBu arada öndeki lastiklerimizinde yazılarını boyadık
![]()
4- Piyasadakilerden farklı olalım dedik lip olarak yoğun baskıya aldırmaksızın Golf 3 Vr 6 lipini tercih ettikBende çok yakıştı
Profesyonel fotoğraflarımızı cumartesi günü temizlendikten sonra çekicez inşallah![]()
Supercharged e36coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)