Laciver 1.4 is almama sebepti Ömer'deki hali ama bu hali oldukça sade geldi gözüme oem farları aracı daha çok açıyodu.Maşallah
Printable View
Laciver 1.4 is almama sebepti Ömer'deki hali ama bu hali oldukça sade geldi gözüme oem farları aracı daha çok açıyodu.Maşallah
Kardesim mustafada iyi fotograf cekiyor :)
Fotograf cekmek isin tuzu biberi.
Benim araclarimi fotografta begenmeyen bile canli gorunce begeniyor.
Mevzu fotograf degil, her firsatta bunu dile getirmene gerek yok kardesim.
Fjk her haliyle guzel.
Zevk renk meselesi, Masallah Subhanallah.
FJK her hali ile güzel,izmitte akıllarda güzelliği cilası ve temizliği ile akıllarda kalırken, İzmirde plakası akıllarda yürürü ve orjınalliği ile konuşuluyor bütün vteclerin korkulu rüyası oldu şuan vtec king diyebilirim benim acımdan :) her yerde plakası konuşuluyor... araç anlıcağınız şuan güzelliğine güzellik kattı İzmir'de kazasız belasız abi Allah nazardan saklasın;)
fotoğraflarda ben bi fark göremiyorum ömer de ki halinden.
sadece siyah far olayı iyi olmamış o kadar. birde önde plaka yok.
ömer'de ki hali nasıl çok dha güzel oluyor anlamadım :D:D
iş fotoğraf işi bence;)
maşallah fjk'ya.
Butun vitekler birbirinemi benzesin hepsi kızılay gibi oem oem oem haluk abim massallah kendi tarzın en iyisi gözüne nasıl hos geliyosa öyle yap istersen 18 jant tak mal senin bi kere :) 5 sene önce kanatlı viteklerede cok güzel diyorduk hatırlatırım . :)
fjk'yı canlı haftada en az 2-3 kere görüyorum gayet canlı ve güzel duruyor. Ne değişikliği bende anlamadım hatta ben plakasız daha cok sevdim. Zevk renk tarz meselesi bende hep aynı şekil vtec görmekten sıkıldım bunu Haluk'un yüzünede söyledim farklı oldugu için hosuma gitti diye sanırım. Ömer kanka gercekten iyi resim çekiyosun açıyı ışığı vs yakalıyosun biz barzo style çekiyoruz sürekli . Ama alta o resimi koyunca al bendeyken böyleydi gibi olmuşş .
Haluk arabayı güzel koşturuyor İzmirdede herkez yüyürüyle biliyor ama bizim aramızda video muhabbeti dönmez kesinlikle ondan nete videolar düşmüyor . Gereksiz tartışmalar olmasın artık boyası içi dışı dip diri şekilde duruyor maşallah motoru zaten yazmaya gerek yok artık .
.
kardesim is fotograf isi ise sende cek cektir.
fotograf isi olan ne ben onu anlamadim zaten?
Araba bendeyken daha iyi demiyorum.
Su fotograf mevzusuna takildim.
bide kardesim is fotograf isi bence diyip kas goz kirpmana gerek yok. oke? ;)
Fjk'yi begenmesem geri alma dusuncem olmazdi.
Geri almayi bile dusunuyorum. Haluk cok iyi bakiyor
Masallah arabaya, eline emegine saglik,
Herseyden once adam gibi adamsin Haluk'um.
+5500
Böyle piyasası böyle güzel yürürü olan araba ender bulunur maaşallah,
Haluk far,lip,sis olayına bu kdr çok takınılmasının sebebini söyleyim sana kardeşim, biz de kozmetiğe önem veriyoruz bakıyoruz arabalarımıza ama bizde öncelik biliyosun ki arabanın yürümesi her zaman, insanlar fjk'nın yıllardır ne bir rolling ne de bir kadran videosunu görmedikleri için dış görünüşten arabaya not vermenin peşindeler, bu arabanın eksikliği hep bu oldu bu zamana kadar, bence sen de artık mütevaziliği bırak bizim bildiğimiz kingliğini de herkese göster, gözleri sarı sisten arka stoplara doğru çevir ;)
Arkadaslar iyi ve kotu yorumlar için tesekkurler,biz zaten her turlu yoruma acığız öyle olmasa kalkıp ta forum ortamına resimlerimizi paylaşmazdık,biz bu piyasaya daha dun girmedik ilk arabamızda değil neyin ne oldugunu herkes kadar goruyoruz ama son zamanlarda o kadar boş konusmalar olmaya basladı ki insan bazen kızıp ters tepkiler verebiliyo ister istemez napcaksın nufus kalabalık tabi her cesit insan mevcut he demek lazım :) Ben bu tur seyleri cok abartmayı seven bi insan değilim,her zaman da herkesin gozu onundeyim,gizli saklı bahcelerde saklamak için almıyorum arabayı,bu araba ne kadar ultra bi araba olursa olsun sonuc olarak 15 senelik bi arac ha ne guzelliği var temiz boyası,içi cok temiz ,kaza yapmamış yorulmamış kondusyonlu bi araba,biz de napıyoruz bakıyoruz,kıymet biliyoruz guzelliğini koruyoruz,yani oturdugunuz yerden ha 3 ay önce superdi şimdi cok değişmiş gibi sacma sapan konusunca insan kızıyo,yani herkes yapabilir bugun sinirim bozulur su ustteki efsane denilen fotografa tekrar cevirmem yarım saate bakar cunku araba bi butundur ve o da su anda bende ;)
yururu konusunda da bi yorum yapmıyorum ,izmir de bi nevi vtec sehri gibi bişey oldu artık var cok guzel arabalarımız,hepsiyle de denedim sorun arkadaslarınıza anlatsınlar..yanımda olan destek veren kardeslerime de tesekkurler herkes iyi niyetle bişeyler yapmaya calışıyo sagolsunlar,guzel bi arabaya sahibiz zevkle biniyoruz ,fikir beyan edin maasallah deyin ama karsılastırmayın.. ;)
Çok doğru söylemişsiniz sizin yaptığınız değişiklikleri eski haline çevirmek yarım saat artık videolarını bekliyoruz maşallah..
Evet arkadaslar 'FJK' efsanesi uzun zamandır devam etti ve geldi bende son buldu,bugun aracı sattım yine izmir içinde kaldı,alan arkadasımıza hayırlı ugurlu olsun,bu plaka her zaman cok konusuldu seveni de coktu cekemeyeni de :) fjk 01 plakası da duvarımda asılı kaldı sadece artık aracın plakası da değişti hayırlı ugurlu olsun tekrardan :)
Elimizde kalan son kare :)
http://img515.imageshack.us/img515/8...8739358560.jpg
Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun...güle güle kullansın...
hayırlı olsun baskan :)
Allah daha iyilerini nasip eder inş :)
Hayırlısı olsun ne diyelim
O sadece yururuyle degil piyasasiyla da bizi sereflendirdi :)
Haluk zamani geldiginde s2000 inine de maasallah deriz ins kardesim alana da satanada hayirli ugurlu olsun :)
alanada satanada hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin:)