Başı sağolsun:) caravell ve fiesta warken 17 jantlarla senin arabayla cenazeyemi gitti inşallh kalabalk binmemişlerdir:)
Printable View
Başı sağolsun:) caravell ve fiesta warken 17 jantlarla senin arabayla cenazeyemi gitti inşallh kalabalk binmemişlerdir:)
Sagolun sagolun :).
Aradık dağ ewindeyim ben ne cenazesi diyo:) hem benzinliğin orda yanında bitane yenge warmış oda amcasınım eşi galba dicem ama çok genç olamaz yani:)
maşallah çok yakışmış...
Masallah yeri ayri bende :)
Son jantları çok güzel olmuş maşallah :)
Maşallah araç çok hoş. Değiştirimlik iyi olmuş jantlar sıkılırsanız dönüş yaparsınız orj. vtı jantlarına.
Sagolun Arkadaslar,fırsat buldukca kafamıza göre değişiklikler yapmaya calışıyoruz :)
Jantlar cok iyi olmuş maşallah :)
masallah sheep
Maşallah :)
maşallah cok yakısmıs yaw modeli nedir jantların
Vti'lar mumkunse vti jantlarıyla kalsın.. 1.4 1.6ies ler taksın bu jantları :) jant dışında Maşallah çok güzel:) Araç kendide söylemiş zaten bana Farklı Jant Koyma diye ;)
Vti'ları geçtim ben Hondanın bu kasasına 1.4 , 1.6 ies vs.vs.vs ne olursa olsn kesinlikle VTI jantı yakışıyor bugün 1.6ies alsam yere basar direk VTİ jantı bulur takarım. Jantlar hariç araba 10 zaten izmitten biliyoruz. Güle güle kullan kazasız belasız.
Acil jant iptali lazım :(
Bu Janta Gerçekten Hiç Gerek Yokmuş Yakışanının En Kısa Sürede Yapılması Dileğiyle Allah Kaza Bela Vermesin.
cumletten tesekkurler,ben arabamı her halinle seviyorum gozde değişim de iyi oluyo arada sırada :) su an orjiye donus yaptık zaten sagolun tekrardan :)
maşallah dayım..:) gecen gün oturuom dükkanın önünde bi ses dedimki subaru gelio kafamı kaldırdığımda baktım ki FJK harbiden şimdi sesi de King olmuş dayım..!
daha yeni fotolar yüklensin dayım..:))