Var dayıcık şaka yapar sana... :) maşallah
Printable View
Var dayıcık şaka yapar sana... :) maşallah
Jantlarıda pek hoşmuş yaw :)
jantlardan sıkılırsanız hemen talip olabilirim :)
edit:masallah
[QUOTE=efe_;6040309]Jantlarıda pek hoşmuş yaw :)[/QUOTE
Teşekkür ederim.
Muhteşem. :) Kazasız cezasız. :) 2.0 :love:
kazasız belasız sürün bu araç kupon bir araç az sayıda sürüldü..
koltukların recaro olduğunu sanmıyorum recaroyu opel benim bildiğim opc lerde kullanıyor bir kaç seri gtc dede kullandı oda koltuğun köşesinde yazıyor zaten recaro diye.. yani koltuk orjinalden recaro ise yazar üstünde yazmıyorsa pek sanmam o galericilerin diline doladığı bir şeydir..
donanım olarak ne diye geçiyor elegance mi cosmo mu..
birde ön tampon orjinal değil o aracın ön tamponu öyle değil ciddi anlamda çok kötü duruyor o aracın orjinalinde ön sisler krom çerçeve ile kaplıdır hafif çıkık ve çok tatlı durur..
o öndeki karlıkda çokçirkin ucuz gösteriyor arabayı o aracın önündeki orjinal dil kırılmaz kolay kolay çünkü hareketli esnekdir grimeli çıkmalıdır ama sanırım o eki takarken o güzelim dilide sökmüşler..
Tekrar kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Oncelikle tsk ederim. Arac dedigin gibi nadir araclardan bitanesi. koltuklarda recaro ibaresi yok bende bunu bayide sordugumda yazmasi gerekmezmi dedim gecistirdi.Sorun degil adi sani derisi guzel kaliteli ben begeniyorum. benim on tampon orjinal fakat ekler sonradan eskisinr nazaran daha guzel. oncesinde yine orjinalinden ek vardi asagi dgru lip felan yoktu siyah parca bende yeni bisiler yapmak adina bu ekleri taktirdim yinede eskine gore guzel:-). gonulden opc tampon geciyor krom sis cerceveli ari petek havalandirmali ama fiyat olarak yuksek fiberlerede far yikama aktf degilmis oyuzden onada bulasmiyorm