Type-R iyi gidiyor ozaman desene. ne yapmak lazım sen biliyorsun ozaman tayparı :D canlı gözle gordun mu?
Printable View
sen typerı salla ya :D sen stock bınmeye devam et arabanın degerı artar daha cok ellenmemıs araba dıye :D
Hemşerim hayırlı olsun kazasız belasız inşallah mümkün oldukça değişitirme plakasını aracın :)
Yok görmedim nasıl birşey anlatsana bana typer ı ? Canlı gözlede gördüm kullandımda :) Konu polemik haline gelmesin. Insanlar birşeyler yazmışlar bende yorumumu yaptım ki istediğimi yazabilirim kötüleme yok karalama yok. Gayet düzgün bi şekilde yorum yaptım. Mersin'e yolun düşerse gelin bi kahvemi için. Neleri görüp neleri görmediğim konusunda bilginiz olur az çok :heyoo: Aracınızı kazasız belasız keyifli kullanmanız dileğiyle iyi akşamlar.
yanlis anlama olmasin ben type~r ile ilgili bilgim olmadigi icin oyle konustum sennde bilgin olup olmadigini bilmedgm icin gordun mu dedim. olay bu sende neguzel kullanmissinda gidisinide biliyorsun ins yolum duserse mersine seninle birsekilde iletisime gecmeye calisirm. tesekkur ederim yorumundan dolayi iyi aksamlar
wahohoho :D süper araç hocam güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
Çok tatlı bir araç çok seviyorum bunları , bir ara baya niyetine girmiştim ama olmadı :)
kazasız belasız
sen ızmıre gelmedın ya tamam goruscez senınle modlucaz burda onu :D kacarın yok :)
Kazasız belasız binmek nasip olsun maşallah
OPC görünüm güzel bi jant bide dip bastn mı koltuklar 2.0 motor daha ne olsun ;) maşallah allah kaza bela vermesin