maşallah,Allah kazadan beladan korusun :)
ekzoz olarak deneyimlerime göre remus öneririm orta susturcusuz en sesiz çalışan ekzoz diyebilirim...
Printable View
maşallah,Allah kazadan beladan korusun :)
ekzoz olarak deneyimlerime göre remus öneririm orta susturcusuz en sesiz çalışan ekzoz diyebilirim...
Güzel bir egzoz güzel bir jant yeterli olacaktır.Bu arada 30bin K xenon ilk defa duydum.
Maşallah kazasız belasız güzel bir renk temiz ve diri duruyor ..
Ben 306 ve 106 larda Compomotiveleri çok beyeniyorum çok yakışıyor
http://img232.imageshack.us/img232/4...mosmallev4.jpg
Mavi renkle bu jantın güzel durucağına eminim özellikle üzerindeki yazı ve jantın göbeği arabanın rengine çok yakın :icon_tup:
Aracın hayırlı olsun Allah kaze bela vermesin...
Egsoz konusuna gelince ben magnexin oval modelini kullandım....60mm boru ve orta susturucu yok...Küçük bir video koyayım fikir sahibi olursun ses hakkında :)
http://www.youtube.com/watch?v=xTNpwRNK8fo
arac çok güzel masallah kazasız belasız.eksoz olarak sebring diorum gercekten 106 çok farklı oluor.jant olarakta compomotive+1:D
eskiden çok kez bindiğim güzel sıhhatli bir arabaydı,allah kaza bela vermesin ;)
Maşallah renk ve jantlar çok güzelmiş :) kazasız belasız
hayırlı olsun yeni aracın,,kazasız belasız güzel günlerde kullan,,,rengi gerçekten şık,,,bende beyaz jantlı halini görmüştüm bence böle daha güzel........
kazasız belasız güzel araç motorda iyi tadından yenmez
bu jantı satan yer biliosanız bi bilgilendirme olurmu??
maşallah kazasız belasız....
hayırlı olsun .. çok güzel görünüyor maşallah.. 106ya çok yakışan jantlar var tabi bencede beyaz hoş durabilir, birde sanırım saxo vts2 jantı güzel duruyo bence replica bulabilrmsn bilmiorum yada temiz çıkma bitane siyah 106da vardı mükemmeldi.. kazasız belasız..
hayırlı olsun yenı aracın..sendekı 306 cok begendıgım bır aractı ,fevzı cakmaktan gecerken hep bkardım valla :) ama buda cok guzel..remus ıcın arkadaslara katılıyorum..bende turbo desıng ın en buyuk modelı var belkı gormussundur benım aracta..2 ay felan takılı kaldı sonra soktum turbo aracta heba olmasın dıe..denk gelırsek bırgun gostereyım sana zaten bagajda hep :) tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle.
kardeşim hayırlı olsun yenı aracın bende 306 severım :D ama 106da ıyı