maşallah,Allah kazadan beladan korusun
ekzoz olarak deneyimlerime göre remus öneririm orta susturcusuz en sesiz çalışan ekzoz diyebilirim...
maşallah,Allah kazadan beladan korusun
ekzoz olarak deneyimlerime göre remus öneririm orta susturcusuz en sesiz çalışan ekzoz diyebilirim...
www.honda-tech.com
Mavi renkle bu jantın güzel durucağına eminim özellikle üzerindeki yazı ve jantın göbeği arabanın rengine çok yakın![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Aracın hayırlı olsun Allah kaze bela vermesin...
Egsoz konusuna gelince ben magnexin oval modelini kullandım....60mm boru ve orta susturucu yok...Küçük bir video koyayım fikir sahibi olursun ses hakkında
http://www.youtube.com/watch?v=xTNpwRNK8fo
arac çok güzel masallah kazasız belasız.eksoz olarak sebring diorum gercekten 106 çok farklı oluor.jant olarakta compomotive+1![]()
Maşallah renk ve jantlar çok güzelmişkazasız belasız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hayırlı olsun yeni aracın,,kazasız belasız güzel günlerde kullan,,,rengi gerçekten şık,,,bende beyaz jantlı halini görmüştüm bence böle daha güzel........
maşallah kazasız belasız....
hayırlı olsun .. çok güzel görünüyor maşallah.. 106ya çok yakışan jantlar var tabi bencede beyaz hoş durabilir, birde sanırım saxo vts2 jantı güzel duruyo bence replica bulabilrmsn bilmiorum yada temiz çıkma bitane siyah 106da vardı mükemmeldi.. kazasız belasız..
hayırlı olsun yenı aracın..sendekı 306 cok begendıgım bır aractı ,fevzı cakmaktan gecerken hep bkardım vallaama buda cok guzel..remus ıcın arkadaslara katılıyorum..bende turbo desıng ın en buyuk modelı var belkı gormussundur benım aracta..2 ay felan takılı kaldı sonra soktum turbo aracta heba olmasın dıe..denk gelırsek bırgun gostereyım sana zaten bagajda hep
tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle.
kardeşim hayırlı olsun yenı aracın bende 306 severımama 106da ıyı
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)