Hayırlı olsuntsw ler bir zamanlar efsaneydi draglara gelen tüm 106 larda vardı
şimdi kimse beğenmio tabi doğal olarak.. speedline 2114 tavsiye ederim ama uçuk kaçık rakamlar isteniyor onlar için..
Kazasız belasız cezasız diyelim![]()
Hayırlı olsuntsw ler bir zamanlar efsaneydi draglara gelen tüm 106 larda vardı
şimdi kimse beğenmio tabi doğal olarak.. speedline 2114 tavsiye ederim ama uçuk kaçık rakamlar isteniyor onlar için..
Kazasız belasız cezasız diyelim![]()
hayırlı olsun yeni aracın güzel görünüyor jantlar o kadarda kötü durmuyor rengi açık bir renk olsa daha hoş dururdu tabi, egsoz olarakta kimse soylememiş hayret ettim ama benimde tercihim olan Devil Xl modelini tavsiye edebilirim..
şahan walla amaç ne anlamadım306 daha iidi
ama FR 010 ne zamandır gördüğümüz rengini jantlarını çok beğendiimi bi arabaydı.. şimdi biraz demode oldu tabi jantlaar ama sen halledersin yine de.. bende 2. araba olarak istiyorum cidden beyaz bi 106..
Kazasız belasız şahan kardeş cok güzel araç naçizane fikrim parasal durumlar düzgün deilse üzerindeki jantları orjinal parlak renge boyatırsanda güzel duracaktır siyah biraz bogmuş gibi bence hala güzel bi jant.
1.6tdi.
Ecutech.
speedline'a bende tapıyorum ama bulmak zor ucuza çok saol çok teşekkür ederim
devil'ı bir arkadaşımın saxosunda deneme fırsatım oldu pek içime sinmedi..biraz cızırtı seviyorum ondan dolayı sanırım ss yada sebring olucak çok saol
walla alpercim 306yı satma amacım normal bir araba alıp binmekti ama stilo beni fena bozdu virüsü atamadık..ondan dolayı değiştirip bide 106'nın tadına bakayım dedim..
çok teşekkür ederim
çok saol çok teşekkür ederim ama bende bu rengini beğendim, füme tonu hoşuma gitti..bakalım zaman ne gösterecek
çok teşekkür ederimbu arada çarşamba yada perşembe günü eskişehir yolunda sensindir diye yanına geldim ama babanmış belki selamım gelmiştir
çok saol çok teşekkürler..
çok saol çok teşekkür ederim..
bakalım araştırıcaz ama zor gibi..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
bencede yeterli olacak bakalım30000k xenon çok az var zaten çok yeni bir renk ondan duymamışsındır..
evet bulunursa olabilir çok teşekkür ederim yorumların için..
evet magnex olabilir sanki güzel bir orta susturucu ile çok kafa ütülemez belkiçok saol video için..
sebring arkadaşımda var evet sesi tok ve az..
çok saolbu arada vts2 jantı değil 206quik jantları takıyolar bu iki model çok benzer birbirine..bulunursa güzel duruyor..
306 başkaydı onu satmam hataydı ama bakalım hayırlısı olsun yapacak bişey yok..benim arabayı gördüğünde her zaman beklerim en azından sohbet etmiş oluruz
saolasın kardeşim bende 306 severimama bunun tadıda ayrı güzel
senin canavarıda merakla bekliyorum
![]()
hahahhaha sahan tum foruma laf yetıstımıssın yaw![]()
compomotıve jant bulursanız beyaz hbr verın bende çok severım
jant olarakta
oxıgın predator baya gusel durur, spedlıne a ekstra olaraktan...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
kepekliden bi kaç kere aşşağı kapandık önlü arkalı (ben arkadaydım)çok güzel görünüyodu zıp zıp..ozamanlar ss dtm egsoz fln vardı..
güle güle bin çok güzel maşallah..
walla güzel indiriyo ama ürkütüyo alışmışım 306nın oturaklılığına bunda o kadar rahat değilimbu arada 220'ye kadar gitmedim, 13/59 ile 4'te 175 civarı kesiciye girdi, sanırım 5 te de 210 gibi bir süratte kesiciye girer gibime geliyo..bu arada ne meşguliyeti olurmu öyle şey..çok saol tekrardan..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)