kocaman maşallah, ön tampon bu şekilde güzelde makyajlı tampon olsa cok daha güzel durur diye düşünüyorum...!
kocaman maşallah, ön tampon bu şekilde güzelde makyajlı tampon olsa cok daha güzel durur diye düşünüyorum...!
MAŞALLAH VAF VTI'ımıza... Baştan yaratmışsınız...Kazasız belasız sürüşler![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Maşallah VAF vti arşivimde fotoğrafları olan bir araç. Güzelliğine güzellik katmışsınız. iyi günlerde kullanın![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Maşallah çok canlı olmuş.Allah kaza bela vermesin.Nacizane bir tavsiye plakalar siyah çerçeveli Beşiktaş baskı olsa daha kaliteli durur.
Farlari sakin karartmayin. Bu hali cok cok guzel olmus. Kazasiz belasiz binmek nasip olsun
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Allah kazasız belasız, ağız tadıyla, uzun km ler binmeyi nasip etsin
mehmet abi emeğinize sağlık gerekeni yapmışsınız![]()
maşallah çok güzel olmuş, makyajsız kasada çıta iptali yapmayan gövde rengine boyamayan arkadaşları tebrik ediyorum, bu kasa böyle çok çok daha güzel, kazasız belasız binmek nasip olsun.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Maşallah göz alıcı olmuş
maşallah mehmet abi aracı yeniden yaratmısın,jantların boya kodu gunmetal mı ?
Olabileceğinin en iyilerinden olmuş.. Çok orjinal durmuş boya ile.. Böyle kalsın inşallah..![]()
K vtec i boyattığım gün aklıma geldi, şuan ne kdr mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum
maşallah, çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan inşallah..
Fiat's Are Faster Than You Think!
maşallah harika olmuş
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)