Selamlar.
Aracım Megane RS. Rengi olan Inferno araca dahada spor bir hava veriyor bana göre. Eğer olsaydı ilk seçeneğim Liquid Yellow olurdu ama nedendir bilinmez bu renk clio dahi ülkemizde 1-2 tane var. Saçma renault satış politikası veya başka birşey.
Orjinal Brembo Fren sistemi beni yeteri kadar tatmin ediyor. Sadece sahtesi o kadar çok ki bilmeyen insanların gözünde sadece bir çakma kaliper olarak gözüküyor.
Cam tavanı arabanın içini çok ferah yapıyor ama aynı zamanda +50kg lık bir dez avantaj sağlıyor. Hiç önemli değil bu zevk için 50kg
Üzerinde 18" R26 jantı ve bridgestone lastikleri ile H&R yay var.
HKS Hava filtresi, down pipe ve düz boru ile aracın köşede kalmış gücünü ortaya çıkarttım. Bayağıda güzel oldu. Özellikle turbonun emiş sesi resmen beni benden alıyor. Ama kabul ediyorum, VW Golf GTI'ın kişnemesi benim aracımdan kat kat daha güzel.
Turuncu işlemeli deri koltukları sınıfının en rahat yolcuğunu yapmanızı sağlıyor. Koltukların rahatlığını konsolun basitliği ne yazıkki geride bırakıyor. Orta konsolu özellikle sevmiyorum. Ama her güzelin bir kusuru oluyor. Bu kusuru double din teyple bir nebze olsun kapatmaya çalıştım.
2 Takım DLS 13cm comp. ve 1 takım DLS 6x9 Coax, amfi olarak Xetec 240.4 ile insan sesini destekledim, ana unite olarak aracın renklerine uyumlu olması ve birazcıkta kaliteli olduğundan dolayı Kenwood DDX5032 tercih ettim. BT kiti ile telefonumdaki müzikleri kablosuz bir şekilde dinleyebiliyor ve dünya radyolarını 3G üzerinden dinleyebiliyorum. XM Radio gerçekten olması gereken birşey. Ama ülkemizde bu yok ve olmayacak gibi. Bass olarak şuanda tek JBL P1520é, amfi olarak JBL 601.1 ve bandpass kabin ile derin basslar alabiliyorum.
Bu yakında yapmak istediklerim dump valve ve yazılım ile bu araca performans olarak son noktayı kendi adıma koymak ve mevcut bassımı ve anfimi çiftlemek istiyorum.
Genel anlamda Megane RS'den memnunum ve sahip olduğu ruh beni tatmin ediyor.ama aklımda hep bir alman var. Bu araçtan sonra kısmet olursa belki bir GOLF GTI
0-400 için yapamadım. önüme araç çıktı. 0-100 ölçmek için uğraştım. 0-400 14sn lerde sanırım
203WHP
Teşekkürler