İlginize çok teşekkür ediyorum. Sürekli kullanılmayan bir araç ve girip çıktığı semtlerde belli olduğundan çok sıkıntı olmuyor. Aracı satmadım, hala bende ama yakın bir zamanda değişiklik olabilir, kısmet
Hepinize teşekkürler.
İlginize çok teşekkür ediyorum. Sürekli kullanılmayan bir araç ve girip çıktığı semtlerde belli olduğundan çok sıkıntı olmuyor. Aracı satmadım, hala bende ama yakın bir zamanda değişiklik olabilir, kısmet
Hepinize teşekkürler.
maşallah şu zamana kadar gördüğüm en güzel mini hiç bir kusuru yok hatta fazlası varçekimlerde çok güzelmiş aracın kazasız belasız
![]()
![]()
41 kere maşallah...
tamda arabayı sattım cooper s alma arefesinde bu resimler çok iyi geldi fena fena![]()
masallah bu araba ankaradayken cok nıyetlenmıstımde baba veto ettı bana gore turkıyedekı en guzel coopers
beni benden aldı cidden hayran oldum araca... maşallah kazasız belasız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel
Arac için ne denirki tr nin neresinde olursanız number one !!
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
masallah cok guzel araciniz var
maşallah kardeşim zımba gibi
ama senın kadrajından çek aracını bılanın cekımı klasıklestı![]()