Allah kaza bela vermesin, iki aracın da maşallahı var :)
Printable View
Allah kaza bela vermesin, iki aracın da maşallahı var :)
Maşallah çok güzeller..
ikisine de kocaman maşallah kazasız belasız ...
emg'yi zincire vurdular altın kafese koydular rolling dedi başka bişey demedi.....
EMG yede BKM ye de kocaman masallah kanka ikiside ayri bi tehlikeli duruyor :D hele senin rpfler cok yakismis :) Ama sanki biraz bassan fena olmaz he :D
cooper değil de s2k yazdığı için girmiştim doğruyu söylemek gerekirse... :D ama hakkını vermek lazım, cooper çok şık duruyo... kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
Haha sagol kanka arabalar cok gergin ozellikle kucuk eniste cok gergin saliyoruz gidiyo :D
Cok tesekkurederim :D
Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin:D
Cok teselkur ederim :ad
Aynen kanka cok arsiz hep gergin hep gerin cok hasari bi cocuk ramazan bitimi betaberiz kanka:D
Sagol kankacim BKM mugen tampondan dolayi bu kadar basiliyo benim arabada cok cokufak bi pay kaldi ama basarsam hem arabaya zarar vericek hemde virajlarda yatirimca falan ocerden davlunbaza oturucak yada viraj demirine biryere oturucak :D
:D 2 side bizim arabalar tabiki bi BKM dgil onu hepimiz biliyoruz :D
İkiside türünün en yakışıklılarından Maşallah :icon_tup:
Biz olimpiyattan donerken sizde sıka sıka geliyordunuz :) masallah ikisinede cooper a sanayidede bikacsefer denk geldim begendiim minilerden birde mini autoya sari jcw geliyor onunda egsoz sesine hastayim burdan onada masallah :)
2 side ateş ediyo resmenn ..
EMG ye arpası fazla gelmiş :D
Maşallah ikisinede kazasız belasız
Sagol kanka o senin yakisiklilgin :D
Çok tesekkur ediyorum :D biz mini auto ya gitmiyoruz ama heralde sari jcw alptunun eski araci NNB cooper :D
:D sagol kankacim
Gerginiz :D
Cok tesekkur ederim : D
Maşallah ikisinde.. Hangisi daha hızlı aren?
Turkiyemde böyle güzel arabaları gormek mutlu ediyor insanı masallah nazar degmesinn
Kanka zor soru bir yere kadar son ayar ve devir dondugumuz icin one cikiyoruz ama BKM denedigim gordugum en hizli S2K simdilik mehmet yapiyo N/A olarak zirveye oturur bide Urfa atmosferikken cok ama cok hizliydi BKM dende hizliydi
EMG cok itina ile yapiliyo kanka tum sirri bu kapinin ardinda
http://i720.photobucket.com/albums/w...o/1655ad16.jpg
cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin:D
Kanka zipaysat direk yakalarim :))
dohtor özlettin kendini :D