maşallah kazasz belasız
Printable View
maşallah kazasz belasız
Maşallah çok güzel Araçlar resimlerde çok iyi,
BKM kanadi sokerse uzebilir :D
Çok tesekkur ederim :D
Çok tesekkur ederim Reşit abi:)
Seni bulacağım ogliiiiiim :D
Kekuty icin yer mekan zaman fark etmez kanka adam alkolduz icecekler uzmani :D
KNka yarindan sonra izin spec 1 hafta amk gazetesi :)
Her yola getirebilirsiniz beni :D
Maşallah araçlara , bkm kanadı sökerse ve mugen tampondan vazgeçerse BENCE daha şık duruşu olacaktır , nedense şu tamponlar hiç mi hiç hoşuma gitmedi
Arenım Allah kaza bela vermesın. BKM de bı baska benım ıcın rengıyle durusuyla, fotolarda ıyı olmus elıne saglık emg herzaman fark yaratıyo,yıkıcı durusu war Arenım kapıya kadarda gecırdın gıdısını de gordum Masallah dedırttın :D
Şu gergin lafını hiç sevmiyorumda EMG, ye gerçekten çok yakışıyo harbiden gergin la araba :D Masallah Aren,cim, ayrıca arada bir ayırın şunları devamlı didişen veletlere benziyolar :)
Sagol kanka bu ara benim arabanin namina ortak olmak isteniyo hekez gergin :D bizimkisi makarasina ama taniyan tanimayan helez gordugunde masallah EMg gergin dyolar:D seviyorum
BKM Emreyle cok yakiniz kanka e allah ayirmasin her zaman beraberiz arabalarda haftanin 2 3 gecesi mevzudalar hahaha avrupa yakasi etilerden baglanip aslan tepeden donuyoruz hep :D
Cooper çok güzel s2000 ilgi çekici :) ikiside çok güzel kazasız belasız inşallah. :)
Maasallah emg ye:) şimdi yapip garajda yatiranlardan olmadigin icin namina ortak olamaz kimse hakkini veriyosun maasallah allah kaza bela vermesin.
Maşallah iki aracada. BKM bugün kumburgazdaydı seyranın önünde görüldü :)
Cok tesekkurler :D EMG bu hafta cok konusulucak dun gecenin videolari yukleniyo su anda yarin videolar bolumunu takip et:D
Cok tesekkur ederim bizim cocuklar yazliktaydi bu gun ben dun gece araba kosturmaktan gidemedim bu gunde usendim :D