Aracı trafikten cek istediğin kadar zamanın olsun...
çekme belgesi alıp tahat rahat geniş geniş yapın bencede!!! sigortaymış vergiymiş muayeneymiş derdi olmaz en azından
bbm pin :2B244451
knuyu en başından merakla okudum dedim 17. sayfaya geldiğimde bitmiştir heralde proje ama satamya karar vericeğinizi okuyunca yıkıldım burda resmen neyseki vazcaymşınız sonradan çok sevindim1 ayda bitmesnde 1 senede bitsin 2 senede bitsin yeterki bu kadar emekten sonra sizin elinizde btmiş olsun en önemlisi bu bence.sonucunu merakla bekliyorum
![]()
valla doğru karar vermişsin usta
aslında bi anadol stc bulup ön taraftan kalıp alabilseydin farların olduğu kısım daha başarılı olurdu gibime geliyo
usta kararın çok doğru, gerçekten sevindim. ama trafikten çekilen bir araba sonra tekrar işlem yapılınca tekrar trafiğe çıkabiliyormu bunu bilmiyorum, çıkabiliyorsa bencede çekilmesi daha mantıklı.
biz aşşağıda fotosunu eklediğim aracı muayneden geçirememiştik zmnında ve o zmn TÜV yoktu! gabari ölçülerinin tutmaması ve fabrikasyon araç modeline benzememekten dolayı ne yaptıysak muayne yaptıramamıştık, o nedenle sizin işiniz zorbu nedenle her halde çekme belgesi alıp bir daha trafiğe çıkartmamanız gerekebilir
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Muayenede sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü daha 3 ay önce bir arkadaş ford granadayı götürdü vizeye , ama granada olduğunu çözmek çok zor aracın heryeri oynanmış stopları dahi pontiac stobu , zorluk çıkardılarmı diye sordum tüvdekiler çok ilgilenmiş arabayla hatıra fotoları çektirenler olmuş, yoğun ilgi görmüş istasyonda , tek seferde vizeden geçmiş , ben onun kadar şanslı olmazsam projeyse proje çizdiririm prosedür ne diyorsa yaparım , antalyada saffet selina adında birisi evinin garajında Chryslerın atlantis modelini fiberglasdan yapıp trafiğe tüm belgeleriyle izinli bir şekilde çıkardı o yönden korkum yok içim rahat
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
hocam Allah yardımcınız olsun. bence de satmayın. ne güzel kendinize bir uğraş bulmuşsunuz. az da olsa vakit vererek götürebildiğiniz yere kadar götürün...
ah şu muayne ya inş. sorun çıkmaz![]()
var ya bi an dedim iptal mi oldu yoksa, neyseki vazgeçmişsiniz çok sevindimben de muayenede sorun olacağını sanmıyorum bir yol bulunur, trafikten çekerseniz vergi vs paraları harçlığınızı çıkarırı karar sizin tabi ki
sonuna kadar destekliyorum sizi yürekten !
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
Kolay gelsin..
Eleanor | Build Threads
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)