Elbet tamamlanır niye satıyorsunuz...
valla zaten o araç öyle satılmaz usta , kimse alıpta ben devam ediyim demez o yüzden sen devam et işlerin sakinleşince![]()
Livestrong
usta önden bitirmişsin aracı, yemin ediyorum önden eleanor un tıpkısının aynısı,
hadi diyelim böyle alan oldu. topladıda, Yolda bu aracı gördüğünde içinde sen olmayacaksın için acımayacakmı, sen yüz yüz kuyruğuna gel işlerim yoğun diye sat.
Eğer sebebi oysa yorumum o, fakat maddiyat gibi durumlar giriyorsa işin içine bizden sadece hayırlısı demek düşer.
satma usta aracı yawaş yawaş eline imkan geçtikçe tamamla bence usta ama satma en zor kısmı atlatmışsın gerisi daha kolay olur...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
valla usta bu aracı kolay kolay senden başka kimse tamamlayamaz. başlamaşsın da, bence ya sen tamamlarsın ya da sen
Gerçekten Çok Üzüldüm Merakla ve Büyük Bir Zevkle Takip Ediyordum Ve Biran Önce Bitmesi İçin Sabırsızlanıyordum Eğer Para İhtiyacınız Yoksa Ustacım Bırakmayın...
Bu sitede ve türkiyede kimsenin çok fazla yapmaya cesaret edemeyeceği bir işe girmişsin,ne diyeceğimi bilemedim umarım satmakdan vazgeçersin,bizde sonucu senin elinden görürüz diğer türlü pek bir sonuç alınacağını sanmıyorum .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
usta naptın sen satma önü aynısı olmuş resmen neden satıyorsunkı![]()
![]()
Keyifle takip ediyordum. Aynı yurt dışındaki gibi, özenerek baktığım projelerden geri kalır yanı yok-tu. Gerçekten üzüldüm.Hayırlısı diyelim. Umarım devam edersin.
Allah kolaylık versin, takipteyim,merakla bekliyoruz
inşallah satmaktan vazgeçip projeye devam edersiniz de bizde bunu izleme zevkinden mahrum kalmayız hayırlısı olsun
Arkadaşlar yorumlarınızdan sonra kafam iyice karıştı, para sıkıntım yok ALLAH'a şükür sadece zaman sıkıntısı var, ilan için arayıp soranda çok oluyor satılmaya satılacak gibi ama satmasammıki ?
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)