maşallah cok guzel gıdıyor gelısme varmıdır varsa resımlerı merak edıyorum ellerınıze saglık
Printable View
maşallah cok guzel gıdıyor gelısme varmıdır varsa resımlerı merak edıyorum ellerınıze saglık
abi uzun zamandır takipçinim gercek fikrine hayran kaldım allah kolaylık versın bn maslakta lider nalburda muhasebeye bakıyorum arac ıcın gereklı malzemen olursa yardımcı olmak ısterım.
Geri kaldık proje ne alemde :)
Allah sabır versin, paha biçilemeyecek bir emek var ve daha da olacak.
son durummmm ???
Abi vallahi bir güncel çeksen :D
valla elinize emeğinize ve sabrınıza hayran kaldım..maşallah özveri ve sabırla devam ediyorsunuz..tebrik ediyorum gerçekden..arka için bi çalışma var mı henüz? ve son fotoları nezaman paylaşıcaksınız? :)
Arkadaşlar kusura bakmayın bayram sonu aşırı yoğunluktan dolayı hiç vakit bulamadım sizlere cevap yazamadım halada yoğunluk devam ediyor , arabada gelişmeler var , ön kaputa 40 kg macun çektim bunun 20 kğ toz olarak çıktı ve o tozun en az 1 kğ sunu yutmuşumdur , neyseki kaput tam isdegim gibi oldu şimdi kaput ve aracın tavanından kalıp alıyorum kayda deger bir resim yok ama ara ara resim çekmeye devam ediyorum biraz daha zaman geçsin toplu atarım resimleri yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...96017500_n.jpg
şöyle dursun işte olmaz mı usta ?
offf olmazmı be..
Gerçekten tebrik etmek lazım gerçekten zor bir iş, öteyandan sabır gerektiren bir iş, istediğiniz sonuçlara eminim.
Zaten yaptığınız motoru görünce Discovery chanel'da American chopers var bir an kendimi orda zannettim.
Dipnot;motorlar üzerinde bu tarz çalışmalar yapmayı ticaret haline getirebilirsiniz diye düşünüyorum :)
usda aracı bitirdin bizden saklıyosun galiba :D bi güncel çek bea.
iyi birşeyler olduğu belli
heyecandan ölmek üzereyiz..
Dip durum alalım :D
proje ne alemde
Beklemedeyiz ;)