ben ustamla gıttım gorustum ve aracı gordum on tarafın az ıslerı kalmıs yan hatları vermeye calısıordu en son :) ve tavanı kesmeyı dusunup az daha yatırmayı dusunuordu aynı elenor gıbı olması ıcın yakında kendısı konuyu gorup eklıycektır...
Printable View
ben ustamla gıttım gorustum ve aracı gordum on tarafın az ıslerı kalmıs yan hatları vermeye calısıordu en son :) ve tavanı kesmeyı dusunup az daha yatırmayı dusunuordu aynı elenor gıbı olması ıcın yakında kendısı konuyu gorup eklıycektır...
valla cok guzel olmus olmayada devam edıyo guncellıyelım artık
Güncelleyin Artık Resim Bekliyoruz :D
Arkadaşlar bu aralar çok yogun çalışıyorum elenora pek vakit ayıramıyorum , ama havalar sogudumu bizim işler yavaşlar o zaman inşallah ALLAH'ta ömür verirse hızlı bir şekilde elenora tam gaz çökecegim o zaman geldiginde hergün en az 2 güncel resimle birlikte yapmaya devam edecegiz, ilginizden dolayı hepinize teşekkürler...
yemin ediyorum konuyu gördüm aha resim diye sevinerek girdim postu görünce tühh beee yaptım.. Kolay gelsin usta bi an önce bitirmen dilegiyle ciddi anlamda durumunu merak ediyorum
Biriktir paralarida detayli daha guzel olsun, ama bizide merakta birakma yani:)
cidden çok zor bir proje... Allah yardımcınız olsun...
günceli görünce elim ayağım titredi
Allah kolaylık versin,yeni resimleri beklemedkteyiz.
en son durumu görmemiz için bi iki foto atsanız da olur
arkadaşlar bildiginiz gibi son günlerde arabayla hiç ilgilenemez oldum orda boş boş yatıyor satmaya karar verdim bu haliyle son 9000tl ye satacagım az önce sahibindene attım almak isteyen varsa haberiniz olsun...
Bi umutla girdim hayallerimi yiktin usta:( bole birakilir mi proje yahu:(
Sen yüüüüz yüüüz kuyruğuna gel sonra satıcam de olmaz böyle ustacım..
Usta naaptin ?
Hadi verdin arabayi 9 a , kim tamamliyacak onu ??
Ne güzel gidiyordu ya :/
Tam bende şimdi arabayı gördüm valla üzüldüm
Ford / Taunus / Eleanor sevgisi sahibinden.com'da - 103319065
devam et usta :) her babayiğidin harcı değil bu halden alıp devam ettirmek ;)
usta ne ettin yaa :(
uğraşamıyosanız bence dursun elbet başlamışınız kımse devamını getıremez bence uğraşmaz gibi dursun 1 sende bitse genede başladım bitirdim dersiniz