Modelimizin kaba macunları bitti sayılır...
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
Yatak cidden cok güzelmiş. Ne kadar böyle bir yatağın fiyatı? Bilgi verirsen bence buradan da isteyenler olabilir.
Satışı kaç paradan yapılacak bilmiyorum, ben sadece ilk prototipi yapmayla mükellefim ama imalata geçince müşterimin ulaşım bilgilerini buradan paylaşırım , isteyen arkadaşlar irtibata geçip alabilir , ilk ürünü ben oğluma alacağım mesela....
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
driftboy o parçayı yaparım ama eğer o parçanın imalatını yapmayacaksan fiyatı ağır gelir, çünkü o parçayı yapabilmek için bir model yapılması ve ardından o modelden kalıp alınması gerekiyor daha sonra içinden 1 adet iş dökülüp bırakılacaksa olmaz , ama yok ben bu işin imalatına gireceğim dersen o ayrı tabi...
Aventador baya hoşuma gitti elinize emeğinize sağlık.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Model çok güzel olmuş elinize sağlık.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)