Yok içerde kalmıyor. Tam kıvamında bana göreET48 , 18X8j ydi sanırım. 8.5'da olabilir.
Farın içi siyah olunca çok boğuluyo gibi geliyo yoksa yaparım. Leon'da da herkes içini siyah yapıyodu benim hoşuma gitmiyodu, krom farda iyidir. Hiçbi yerde sevmem kromu ama farda güzeldir![]()
Bixenon çok yakışmış Maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah. Bi-xenon başka bir olay ya. Geceler gündüz oluyor. Ben de yaptırdım kendi aracıma, görüşüm ciddi anlamda iyileşti. Selektör olayına girmiyorum bile, gören çekiliyor.
Jantlar ne markadır? Sevdiğim tipte de zira..![]()
Maşallah bence bu şekilde farlar çok şık olmuş, güle güle kullan
R değil de GTi tampon daha çok yakışır bence, spoiler ise fiyatta uçurum fark yoksa yiğit'in Golf R'a taktığından getirtmeye çalış derim. Aşırı şık duruyor![]()
Teşekkürler
Bi-xenon cidden önemli bir nokta. Bence araç fiyatları 2bin TL fazla olmalı ama bi-xenonlu olmalı. Jantlar O.Z. Racing Superturismo LM dir.
Teşekkürler, Yiğit'in GolfR'a taktığı spoiler R spoilerın üzerine takılan spoilerOnu takmak için önce R spoiler gerek
Eğer öyle birşey düşünürsem Osir USA'den sipariş veririm. Onun carbon spoilerını çok beğeniyorum fakat onlar artık yapacak birşey kalmadığında para battığında yapacağım şeyler olarak aklımda
![]()
Maşallah. Kolay gelsin.
Çok güzel emek verişsiniz ve güzel sonuçlar çıkmış ortaya.
Benim de Astracan'dan sonra bluemotion golf'e geçesim vardı. Sizin bu konunuz fikrimde haklı olduğumu gösterdi
Alabilirsem inşallah, başınızı ağrıtacağım![]()
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallahı var, daha once denk geldım dıye hatırlıyorum bahcesehırde yada beylıkduzunde emın degılım. Allah kaza bela vermesın![]()
maşallah güzel olmuş aractan memnun musunuz bende bu motara sahıp jetta veya golf düşünüyorumda birinci agızdan yorum almak ıstedım
16 Highline Jantı (205/55/R16 Primacy HP)
+57kg yolcu
link : https://www.youtube.com/watch?v=0AmqWNSJ9q4
18 O.Z. Superturismo LM (225/40/R18 Asymmetric2)
- Sadece sürücü
link : https://www.youtube.com/watch?v=kfq85u5o49o
2.videoda hava yağışlı rüzgar karşıdan esiyor. İlk videoyu hatırlamıyorum. Fırsat bulduğumda aynı yolun dönüş tarafında da hızlanmayı çekicem fakat o taraf benim çıktığım saatlerde hep dolu oluyorBöylece ortalama 100-200 süresini bulmuş olucam aracın.
Şimdilik stock halde durum bu. Görüntüde biraz daha iyileşmeye gittikten sonra motoru da kurcalicaz.
Bu arada yoruma videoyu gömemiyorum, böyle link vermek zorunda kalıyorum. BORKED diye birşey çıkıyor karşıma yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
youtube linkinin = den sonraki uzantısını mesaj yazarkenki kutucuklarda çıkan [YOUTUBE][-/YOUTUBE] un arasına (/'dan önce - olmayacak tabi) koyarsan sorunun çözülür![]()
tabi cepten yine borked oluyor o durumda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)