Görünüşe göre 18" ler çok farketmiş gibi , murat şu aracı yüklemeden gerçek bir p-box alsana yahu merak ettim stock aracın verisini.
Görünüşe göre 18" ler çok farketmiş gibi , murat şu aracı yüklemeden gerçek bir p-box alsana yahu merak ettim stock aracın verisini.
1.4 TSI GTX28 Loading...
yurtdisinda nerde satlio yahu bana link verin ben ayarkyim bi sekilde
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
google'a performance box yazınca çıkıyo zaten, co.uk diye.458euro muydu neydi, shipping vs, 600euro civarına geliyor. Ebay'de de 650dolara mevcut. buraya geldiğinde birde %18 gümrük vergisini sayarsak 210 lirada vergisi. 1400 liraya filan maal oluyo eğer böyleyse fiyatta birşey yok ben alırım
![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Gecen gun fatihte canli gordum gayet hos duruyordu araba cok bakamadmda . Plaka bi yerden tanidik dedm ama smdi gorunce hatrladimkazasiz belasiz
https://www.facebook.com/video/video...51335029656855
100-195 23sn. bi önceki denemem rüzgar yağmur ve şerit değiştirme nedeniyleymiş.
Ayrıca bu denemede 3.viteste çok kısa bi şekilde limitöre giriyorum. Biraz daha iyi olabilirmiş.
18 jant pek etkilememiş kısaca. Sadece 220den sonra etkisini hissediyorum..
Önceki denemelerde belirttim tekrar belirtiyorum yer eğimlidir. Eve dönüş yolumdaki düzlük "ıspartakule gişeler ile bahçeşehir viyadük arası"
yok imkansız vs gibi polemikler oluşmasın stock sürenin bundan daha uzun olduğunu bende biliyorum![]()
CNK62
murat bu jant olayı ile ilgili deyatlı bi test vardı.
adamlar tek tek tum jantları takıp ölçmüşler.
konu açılmıştı burda bulmak lazım tabi
Konu başlığını hatırlıyo musun abi, eğer 15-19 jant arası bir golfte deneneni diyorsan onu otomobil haberlerinden hatırlıyorum. yükseldikçe yavaşladığını belirtiyordu. Benim için süre önemli, pbox alacağımı söylemiştim abi, senin söylediklerinden sonra şimdilik askıya aldım, en azından direksiyon, deri-alcantara koltuk, r stop ve motor modifiyeleri beklerken ona öyle harcama gereksiz olacaktıYaza belki getirticem..
CNK62
Hayırlı olsun Murat , bizden hızlı çıktın be kardeş , güle güle binersin inşallah.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Murat gule gule kullan yazilimini stock polo gti ile deneyelim mi senin arabayi, en yakin arkadasimda var biseyler yapmaya baslamadan bi gormek istiyoruz nasil giittigini
Aslında bende de stock gti var öyle bir şey yapılacaksa benim de haberim olursa sevinirim, gelebilirim çünkü![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)