Maşallah kılçık gibi![]()
teşekkür ederim sağ olun
enkeilerden sonra biraz daha basarsam yerleri süpürürüm
evet biraz daha kalın yanakla daha dolgun olacaktır. teşekkür ederim yorumun için
teşekkürler abi
ilk defa duydum bu terimi deeyvallah sağ ol
![]()
Maşallah diyeyim. Askerden dondugumde bi lacivert&gri bulusmasi yapalım.![]()
Şerifalideyim bende olurda denk gelirsek durdururumkazasız belasız inş .
Ferhat kardesim sikma canini. Benim de bir zaman basima gelen senin basina gelmis. Babam kendi bindiği aracini satmisti; istedigi gibi de bir Mercedes' i tam 1 senelik arama sonucunda bulmustuk. 1 sene ben de taktigim artik parca namina ne varsa sokmustum; arabasiz kalmistim.
İnşallah en kisa zamanda BV'yi yine eski haliyle goruruz.
Ayrıca böyle de gayet guzel.![]()
eyvallah kankacım öyle diyosan öyledir
ruhsat sahibi ne derse o yapacak bişey yoksağlık olsun en azından ayağımızı yerden kesecek bir arabamız var. varsın yerden yüksek olsun
inşallah eski haline çevirmek nasip olur da sen dönünce fotoğraf çekeriz lacivertle![]()
Maşallah araba kılçık gibi tek gözüme batan yeri ön panjurun mat siyah kaplı olmasıydı... Bu arada canınızı sıkmayın baba ne derse o oluyor maalesef![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Arabayı verdiklerine dua edelim valla nolcak yaysız lipsiz binersin olur biter. Biz yine ufak tefek şeyler yapabiliyoruz. Ne babalar var anahtarı isteyince çocuğa sövüyor kızıp gönderiyo... Halimize şükredelimBu arada orjinal haliyle maşallah on numara gözüktü gözüme kazasız belasız....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)