Eyvallah sağolasın..
Printable View
Eyvallah.32.000 euroluk epey kalabalık bir listesi var.Sadece SC gümrük,nakliye,montaş vs hariç 7.000 euo civarı
diğer parçalar hariç,sadece burası 7.000 euro
http://img685.imageshack.us/img685/7...rchargerki.jpg
Ön farlar orjinal olsa ve düzgün bir jant olsa , bu renk ile çok fena birşey olur bu araç...Maşallah...
Masallah..
emek harcanmıs bır arac ama zewk meselesı bırazdaha agır olmalı ve orhınallıkten cıkılmamalı kazasız belasız
Maşallah tekerine taş değmesin çok güzel olmuş torkta yüksektir bunda şimdi :D
Cok guzelmis masallah ozellikle rengi..yuruyusunu merak ettim umarim videolarini goruruz :)
Maşallah renk çok güzel fakat bence jantları değiştirmelisiniz biraz sönük kalmış aracın yanında.Şu mekanik sese de hastayım yav
Aracı heralde ilk cnr 2007 de gçrmüştüm o günden bu güne tebrik ediyorum mükemmel bakılmış.Maşallah
maşallah allah kaza bela vermesin
Kalite kokuyor, maşallah..
Herşey güzel de o farları ben de hiç yakıştırımadım bu arabaya. Allah kaza bela vermesin...
far ve jant biraz da basık olsa daha hoş olur sanki maşallah
Jantlar hariç çok tatlı ellerinize sağlık kazasız belasız..
rengi çok güzelmiş maşallah.. :)
Maşallah. Farlar duruşu biraz etkilemiş sanki :)
yıllar önce tuningtürkiye dergisine kapak olmuştu :) maşşallah :)
maşallah sesi beni benden aldı jantları bende pek hoş bulmadım ama zevk meselesi bütünlük sağlaması için koydunuz heralde tekrar maşallah:)
Renk ezdi.ama Jant daha iyi olabilirdi masallah
Maşallah..iyi duruyor
rengi çok hoş duruyor ya kazasız belasız :)
teşekkürler arkadaşlar.
Jantlar aracın rengi herşey tam olmuş maşallah demek düşer bizede
Eyvallah.Farlar,Ön tarafın siyah konseptine uygun olarak siyah zeminli olarak özellikle seçildi.
jantlar AC Schnitzerin x6 için tasarladığı 3 parçalı 20 inçlik 11 ofsetlik yürüyen güzeller:)Basıklıkta ön ve arka çamurluklar şişik olmasına rağmen 20''lerle en son limitte:)