Eyvallah.
jantlar AC Schnitzerin x6 için tasarladığı 3 parçalı 20 inçlik 11 ofsetlik güzeller:)Aslında ilk jantı 21 ''lik Hamann dı:)
Printable View
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Farlar ben buraya ait değilim diye bağırıyor.
Egzoz uçları pek olmamış gibi.
bir de ön tampondaki ızgara çok kötü durmuş.
renk harika.
stickerlar hoş olmuş.
jantlar cuk oturmuş.
yan aynalar çok estetik.
Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş ...
Maaşallah. Zamanında modifiye dergilerine çıkmış bir araçtı. Hala da dipdiri duruyor. Maaşallah kazasız belasız.
Videosu var mıdır yürürken. SC sesini merak ediyor insan.
farlar kötü,orjinal olmadığını hem çok belli ediyor hemde o sinirli bakıştan çok uzak bence değiştirilmeli
jantlar resimden çok güzel çıkmamış ama gerçekte görmüştüm mükemmel duruyor bunada yakıştığına eminim.
renk şahane.kaplamamı boya mı?
birde videodaki kalkış çok iyi ,kilit diff te varmı çift teker sararak kalktı ?
maşallah 2.8 supercharger çok zevklidir güle güle binin.
Eyvallah
Farlar,Ön tarafın siyah konseptine uygun olarak siyah zeminli olarak güncellendi.
jantlar AC Schnitzerin x5 ve x6 için tasarladığı 3 parçalı 20 inçlik 11 ofsetlik güzeller.Yürürken özellikle akşam harika bir parça oluyorlar.
Renk 2003 suzuki hayabusa, Amerikan paint işçiliği uygulandı.
Evet kilit var
maşallah video çok estetik olmuş ama o öndeki farlar hemen makyajlı kasa orjinal angel farlarla değiştirilmeli kanaatindeyim onun dışında söylencek laf yok
Renk cok iyi
maşallah
begendim iyide gidiyor kazasız belasız kullanırsın inşallah
bende de tek vanos 1996 çıtırdan modifiyeli 210 hp lerde bir 5.28 var (headers dan sonra varex li bir sistem, 3.25 manifolt bide chip ile bişeyler yapmaya çalıştık hp artti nm de düşüş yaşadım. :) )
bu kitler tek vanos a uygulanabiliyor mu
Benim aracımda tek vanos:)
Maşallah...
Eyvallah kardeş.
jantlar ve farlar hariç tam tadında olmuş , allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Sağolasın kardeş
aracınız çok güzel maşallah egzoz da yabana atılmıycak kadar güzel kazasız belasız.
Eyvallah.Videodan çok daha güzel bi sesi var aslında.
maşallah nazar deymesin çok güzel bir araç keyifli sürüşler allah kaza bela vermesin :)
Eyvallah kardeş.