maşallah kazasız belasız gecen gün çınarda gördüm gündüz ledleri audi lerle aynı canlılıkta maşallah bu arada ön tampon standart değilmi bu kasalarda sizinki farklı geldi bana
maşallah kazasız belasız gecen gün çınarda gördüm gündüz ledleri audi lerle aynı canlılıkta maşallah bu arada ön tampon standart değilmi bu kasalarda sizinki farklı geldi bana
Kardşm farları senle konuştugumuz zamanlarda yaptırdım aslında ama uygun olupta bi foto denk getiremedimya. Yeni jant cart curt yaptık bakalım yeni yüzümüzle coille diplerde güzel resimler çekip koyucm
Teşekkürler abi
Buda tadımlık olsun kesinlikle yükmük yok
![]()
Aşk sadece tutkudur..
Teşekkürlerr![]()
Aşk sadece tutkudur..
jantlar çok yakışmış maşallah kazasız belasız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah kazasız belasız cezasız,, keyifli sürüşler olsun =O)
Arabayı yükle basmışlar![]()
![]()
Aşk sadece tutkudur..
maşallah ..
bu kadar basiklik sikinti olmuyormu ya sokaklar *****onu gectim adamlar formula pistinde gibi soldan gecmek yerine dayaniyorlar arkaya insan ister istemez huzursuz oluyor.
cstuningstore
Denizlimizin yolları çok şükür harika oldu. 2 yıl öncede basıktık tam çileydi berbattı. Ama artık harika hiç sıkıntı çıkmıyor çok şükür![]()
Aşk sadece tutkudur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)