araç çok tatlı duruyor maşallah
araç çok tatlı duruyor maşallah
Masallah cok guzel kazasiz belasiz kullanin
walla tercihiniz yanılmadığınızı göstermiş maşallah kazasız belasız
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
cok guzel 1 secim yapmissin, kazasiz belasiz insallah, ufak dokunuslar ile cok iyi sonuclar alinabilir![]()
what goes around.. comes around..
Maşallah güzel araç. Allah kaza bela vermesin.. Jantlar füme rengi olsa daha şık olur diye düşünüyorum.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
aracın çok güzel maşallah. Bende de stage 1 aynı setup var aşağı yukarı ama filtren çok güzel. nerden aldın ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
öncelikle maşallah Allah kaza bela vermesin ama fbu saydıklarınız ile stage 2 de bu araç 400 ciddi alıyor mu ? ( yanlış anlmayın bilmediğimden soruyorum)
400 HP ve 3,7 sn çok iddialı. Umarım gerçekleşir. Belki slick lastikle bir ihtimal bence..........
DSG ile vites S1'deyken nasıl araba boştaymış gibi gaz verebiliyorsunuz kalkış öncesi?
Okumadan imzalamam.....
İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.
Sizinki kadar olmasada..Teşekkür ederim, sizde öyle
Arabayı metalık griye kaplatmayı düşündüğümden jantlara dokunmadım yoksa bencede daha iyi olabilir
Filtreyi BTG Maslak a getirttim ellerinde hala bir adet mevcut, istersen yardımcı olmaya çalışırım..
Saydıklarımla(downpipe+stage 2 yazılım+wastegate+intercooler ile) 330-335 beygir olur diye düşünüyorum. Pompa + methanol +emme manifoldu ile hedefim 400 e yakın değerler yanlış anlaşılma olmasın..
Launch control sayesinde, şuan zaten 4,8 de kalkar diye düşünüyorum, stage 2 de 4,3-4,4 oluyomuş, pompa methanol ve dsg yazılım ile o değerlere ulaşıcağımı düşünüyorum. Bakalım zaten zaman içinde aracı geliştridikçe burdanda sizlerle paylaşıcam..
filtre kaç paraya geldi eğer gerçekten faydalı oldu diyosan ve iğrenç bi sesi yoksa ki sanmıyorum alabilirim o 2. yide ben![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
işte arabacidden araba
harbi harbi araba
allah kaza bela hiçbirşey vermesin depon hep dolu olsun hocam
mükemmel ötesi görüntü güç herşey var
![]()
Sizin araç 211 beygir olan versiyon mu yoksa 272 mi eğer 211 se sizin araca uymaz diye biliyorum ben. Sese burdan bakabilirsin, biraz hindi sesi var ama ciddi bir performans sağlıyo, tahmini 10 beygir. Fiyatı 1400 TL.
Volkswagen Racing Air Filter + Forge Dumpvalve - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)