dicek laf yok![]()
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
cok guzel araba kaza bela uzak olsun.
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
maşallah siyahıda çok güzel gerçekten mütavezi durup aslında altında saçma bi güç barındıran arabalara aşığım gerçekten![]()
Masallah agiz tadiyla binin aracin bilincli kullanmaniz ve oynamaniz takdire sayan
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Çok güzel bir seçim hayırlı olsun maşallah kazasız belasız .
Sadece jantlar füme olursa daha hoş olur![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
İyi dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bencede jantlar öyle daha hoş olurdu ama arabayı gri renge kaplatmayı düşünüyorum o yüzden şimdilik böyle kalmasından yanayım![]()
maşallah çok sevdiğim bir araba
kaplatacaksanız mat füme ya da mat bronz + parlak siyah detaylar harika olur
BMW m3 « Galeri « Araç kaplama - araç kaplama fiyatları | Folyocars. Direk bu şekilde mat gri aliminyum düşünüyorum..
folyocars ın yaptığı arabalar çok güzel, alman plaka bir E92 M3 vardı mat bronzdan kastım direkt oydu hattamat aluminyum da baya iyiymiş
ciddi anlamda güzel alımlı ve atarlımaşallah
Öncelikle Allah kaza bela vermesinbu golflerin arka kısmı çok hoşuma gidiyor eksoz çıkışları. birde 0-100 3.7 ciddi rakamlar sonuçta bu rakamları Ferrari 458, 570 hp ile bu sürede çıkıyor
genede allah yüzünü kara çıkarmasın 400 hpyi sorunsuz alırsınız inşallah.
renk olarak focus rs yeşili çok güzel gider kanatindayim.
Golf R 6, 1.4 TSİ DSG 7 ileri.![]()
Vw'yi genel olarak sevmem ama golfR ile CC' ciddi manada hoşuma gidiyor..
Maşallah , kazasız belasiz kullanın..
Teorik olarak stage 2+ lar 355-365 beygir arasında güç elde ediyor. Methanolle 375-385 civarı oluyor üzerinede emme manifoldu ve bir kaç ufak parça ile 15-20 beygir gibi düşünecek olursak 400 e ulaşır. Zaten rakamlarda çok önemli değil, benim için önemli olan 0-100 ünü arabanın orjinal jant ve koltuklarıyla, hiç birşey sökmeden, minimum ne kadar sürede tamamlayabileceği. F458 bildiğim kadarıyla 3,3 ve ya 3,4 sn de 100 e çıkıyor. Sonuçta benim arabamda 4 çeker ve launchta hiç sarma yapmıyo, ben 3,7 ye ulaşacağıma inanıyorum zamanla görücez bakalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)