çok güzel araç 4*4 olası ayrı güzel
çok güzel araç 4*4 olası ayrı güzel
Özellikle önden görünüş olarak gelmiş geçmiş en agresif Golf ve tasarımı mükemmel, jantların siyah olması ( orjinal olmasına rağmen ) ve yerden yüksekliği hariç çok başarılı bence. Maşallah kazasız belasız.
İstinye'de kullanıldı mı bu araç? Bi sabah BMW Borusanın orda R siyah çat pat çat pat gidiyordu.Etkileyici bi sesi vardı bu o mu acaba?![]()
Maşallah.
Levent keske sen Stage 2'ye geçmeden benim stockla bi deneme yapabilseydik. Farkı birebir görmek istemistim. Ben bi 900km yaptım henüz.
Hala deniyebiliriz daha pompa intercooler methanol dsg yazılımı falan yok şuan için tahmini güç 335 beygir civarları, tabii ki standarda göre 80 beygirlik fark söz konusu ama yinede görmüş oluruz. İsterseniz haber verin...
Çok güzel Allah kaza bela göstermesin maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ya çok sevinirim. Tanısmıs olur hem kahve vs içer, uygun bi saate deneme yapabiliriz. Ben Şişli Esentepe' deyim, Maya Akar Center in hemen arkasında. Cumartesi calısıtığım için aksam veya daha geç ( trafigin uygun oldugu ) bi saatte de deneyebiliriz Sana da uyarsa tabi. Özelden gsm i atıyım sana![]()
maşallah süper kadran ışıklandırma vsama jantlar boğmuş bence arabaya acık bir renk daha güzel gösterebilir
Stage 2 Launch
2011 Golf R Stage 2 - YouTube
maşallah kazasız belasız kullanın. bende leventte oturuyorum eğer buluşma durumunda çağırırsanız gelmek isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)