HOOOOOOOO 4.1 mi wuhuuuuuuuuuuuuuuuhakkaten araba kendine gelmis bosaltinca:P
koltuklarda tahmin ettiim gibi inanilmaz yakismis cokkkkk sexyyyyyyyyy olmus abicim gule gule keyifle kullan kazasiz belasiz, denielim arabalarida videonu cekelim
...
HOOOOOOOO 4.1 mi wuhuuuuuuuuuuuuuuuhakkaten araba kendine gelmis bosaltinca:P
koltuklarda tahmin ettiim gibi inanilmaz yakismis cokkkkk sexyyyyyyyyy olmus abicim gule gule keyifle kullan kazasiz belasiz, denielim arabalarida videonu cekelim
...
İyi oldu cidden böyle, video çektim ama ölçüm yapamadım, herşey bittiğinde 8,5-9,0 sn arasında olmasını hedefliyorum (standart turbo ile), biraz abartı bi hedef ama bakalım... Daha farklı kilo atma projelerim var
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Muhtemelen çok rahatsız gözüküyolar ama hiç sıkıntı yapmıyolar son derece rahat, sünger bile olmamasına rağmen, hiç problem yaşamıyorum...
Yok maalesef o kadar kolay olmuyor methanol manifold wastegate boost controller da gerekli normal bir setupun üstüne
Sağolun...
Teşekkür ederim...
Biraz çılgınca bi karardı ama çok memnun kaldım
Evet oldukça motive edicilerSağolun..
Böyle demen beni mutlu etti murat abi, teşekkür ederim tekrardan...
Sağol adaş
Daha yapılacak çok işi var![]()
Koltukların ortasını sıyah olarak degıstırecem demıssınızde bence boyle daha bı sexy duruyor ellemeyın derımayrıca degerler ve yapılanlarda cok ıyı![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Maşallah kazasız belasız...
HAYIRLI OLSUN güzel derceler çıkarmışsın. keyifli sürüşler. 100-200 8.5 saniye baya iddalı olur.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Bayılıyorum şu araçlara ya maşallah
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Anca turbo upgrade le boyle imkansız
Teşekkür ederim
Sağolun ama şuan için en iyi sürem -2 eğimde 11,75 de, yeni süreler bu hafta belli olucak, 9 lara inmeyi hedefliyorum 9,8-9,9 gibi..
Sağolun, teşekkürler![]()
Merakımdan birşey danışmak istiyorum. Şahsen S3 8p sahibi olarak arabamın stok haldeyken yine stok bir Cupra ile denediğimizde 240-250 lere kadar aynı gidiyorduk. Buradan yola çıkarak yine forumumuzdan ismini karıştırıyor olabilirim ama Reşit arkadaşımızın Cuprasının stok turbo ile 100-200 ünün 8'li saniyelerde çıkmasını örnek alarak, sizin Golf'ünüzde turbo değişimi yapmadan bu saniyeleri göremezmi sizce?
Ali Can Calis
Valla size şunu söyliyim 11,75 i yaklaşık 335 hp ile yaptım, arabada tillet yarış koltukları vardı arkada koltuk yoktu ama bagajda stepne ve kriko mevcuttu, kaba bi hesapla araç normalde 1550 kg iken 70 kg koltuklardan 15 kg jantlardan 10 kg egzozdan yaklaşık 1450 kg idi. Bu şekilde -2 eğimde 11,75 sn yaptım, yeni setupla araba heralde 370 hp lere çıkıcak, wastegate ve greddy profec olmadan methanol olucak ondan 370 dedim, aracın oem koltukları takılı olacak ama stepne ve kriko vs olmıycak yani özetle 1450 kg 335 beygirken 11,75 çıkarmışken 1500 kg 375 hp gibi ne yapıcağıma bakıcam, 10,5 sn yaparsam, wastegate, greddy profec ve emme manifolduyla süreyi 1 sn daha geliştirip, 9,5 sn lere inmek istiyorum. Süreleride bundan sonra hep 1500 kg haliyle gerçekleştiricem.
9,5 dan sonra haldex controller alıp süreyi 9 sn ye düzlemek istiyorum, stock turboyla 9 sn yaparsam, araç sökülü değilken, cidden mükemmel bir başarı olur diye düşünüyorum. Reşit abi süreyi dediği gibi 2 bar üstü başınçla,koltuk ve ethanolle yapmış ayrıca çok iyi vites atıyo, yani bence normal stage 2+ bi cupra 7 sn sürelere inemez maksimum olucağı 8,5 civari olur. Bende 9 sn ye ulaşırsam ağırlık aktarma vb tüm dezavantajları ortadan kaldırmış olurum. Şuana kadar hiç cupra ile aracımı denemedim o yüzden ancak teorik olarak bunları dile getiriyorum. Kabaca 400 hp de stock turbo ile 9 sn 100-200 e ulaşırsam o zaman devam edip 500 hp lere çıkarırım, zamanla görücez. He şu da var golf r süre arabası değil,cupra çok daha önde ama bana göre güçlü araba 4 çeker olmalı , ben aracım patinaja kalsın istemem, yağmurda bile lastiklerim iyi ısınmışken patinajsız kalkabiliyorum, benim hoşuma giden bu![]()
Cevap için teşekkürler. Bu noktada şanzıman oranlarıda öne çıkıyor. Golf R videolardan gözlemlediğim kadarıyla benim arabadan daha kısa oranlara sahip. (en azından ilk 3 viteste) Siz sadece 3 ve 4. viteslerimi kullanıyorsunuz. Benim 4'üm 186 lar gibi bitiyor ama limitörüm açık değil, kesiciye giriyorum.
Ali Can Calis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)