User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
169 sonuçtan 153 ile 169 arası

Konu: Golf R

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap için teşekkürler. Bu noktada şanzıman oranlarıda öne çıkıyor. Golf R videolardan gözlemlediğim kadarıyla benim arabadan daha kısa oranlara sahip. (en azından ilk 3 viteste) Siz sadece 3 ve 4. viteslerimi kullanıyorsunuz. Benim 4'üm 186 lar gibi bitiyor ama limitörüm açık değil, kesiciye giriyorum.
    Galiba öyle ama bu hafta dsg yazılımıda yapılıyo araba 7150 rpm de vites atacak, onlada baya fark edicek diye düşünüyorum, tork da 350 den 530 a çıkıcak , bakalım süreler nasıl olucak bende merak ediyorum, bir de şu onemlı ben normalde 100-200 ü hep sıfırdan kalkarak deniyorum launch yaptığım için yani araba zaten kalkısta yoruluyo, bundan sonra 90 dan basıp deneyim diyorum, oylede fark edicektir..

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada teşekkür buttonu yokmu? varda benmi göremiyorum
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada teşekkür buttonu yokmu? varda benmi göremiyorum
    Burda yok, sizin aracınız kaç model ve specleri neler?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda yok, sizin aracınız kaç model ve specleri neler?
    2008. Bende şimdilik sadece Kw variant 3 coilover var. Yakında bende biraz yüklemeyi düşünüyorum. Aklımda pompa, dv, intercooler(gerekirse), ve egsoz var. Birde 19 luk BBS Ck antrasit jantları çok istiyorum ama nereden nasıl alacağımıda bilmiyorum. Şimdiye kadar hep stok bindim ve bana yett,. Bundan sonra biraz değişikliğe ihtiyaç var.
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008. Bende şimdilik sadece Kw variant 3 coilover var. Yakında bende biraz yüklemeyi düşünüyorum. Aklımda pompa, dv, intercooler(gerekirse), ve egsoz var. Birde 19 luk BBS Ck antrasit jantları çok istiyorum ama nereden nasıl alacağımıda bilmiyorum. Şimdiye kadar hep stok bindim ve bana yett,. Bundan sonra biraz değişikliğe ihtiyaç var.
    Bu kadar şey yaptım, nacizane tavsiyem araç gerçekten hızlanıyo bu inkar edilemez ama ben sizin yerinizde olsam yazılım ve egzoz yapardım egzozu kesinlikle yurt dışından alırdım, milltek tercih ederdim, ondan sonra çok para harcamak gerekiyo ve bir sürü parça var, sonu gelmiyo... bu şekilde ortalama 5 milyar harcarsınız arabanızda 315 beygire yakın bi güce ulaşır ki bence gayet yeterli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar şey yaptım, nacizane tavsiyem araç gerçekten hızlanıyo bu inkar edilemez ama ben sizin yerinizde olsam yazılım ve egzoz yapardım egzozu kesinlikle yurt dışından alırdım, milltek tercih ederdim, ondan sonra çok para harcamak gerekiyo ve bir sürü parça var, sonu gelmiyo... bu şekilde ortalama 5 milyar harcarsınız arabanızda 315 beygire yakın bi güce ulaşır ki bence gayet yeterli olur
    Açıkcası bende Miltek düşünüyorum. Kimseyle bir iddamda yok ve hiçbir zamanda olmayacağını biliyorum. O yüzden keyifli ve uzun vadede sorun çıkarmıycak bir yükleme yapıcam. Harcanıcak para çok problem değil ama ortada bir iddaa olmadıkça arabayıda yorucak işlerden uzak durmaya çalışıyorum genelde. Birde gündelik kullandığım için zaten arabaların %99 undan hızlı olduğunuzu bilmek insana zaten yeterli özgüveni veriyor)
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkcası bende Miltek düşünüyorum. Kimseyle bir iddamda yok ve hiçbir zamanda olmayacağını biliyorum. O yüzden keyifli ve uzun vadede sorun çıkarmıycak bir yükleme yapıcam. Harcanıcak para çok problem değil ama ortada bir iddaa olmadıkça arabayıda yorucak işlerden uzak durmaya çalışıyorum genelde. Birde gündelik kullandığım için zaten arabaların %99 undan hızlı olduğunuzu bilmek insana zaten yeterli özgüveni veriyor)
    Aynen öyle, yanlış anlaşılmasın yani bende arabamı sırf kendi keyfime yapıyorum, hep yalnız deniyorum e tabi yapmışken de süreleri olcuyorum, bende gündelik kullandığım için, mesela turbo büyütme olayına çok karşıydım ama atp nin gtx 2867 r diye bi turbosu çıktı, bi inceleyin derim orjinalle aynı şekilde doluyo, cidden baya başarılı. BBS jantları ben size getirtebilirim çok basit o ama cidden çok pahalı oluyo bbs ler, neden oz düşünmüyosunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle, yanlış anlaşılmasın yani bende arabamı sırf kendi keyfime yapıyorum, hep yalnız deniyorum e tabi yapmışken de süreleri olcuyorum, bende gündelik kullandığım için, mesela turbo büyütme olayına çok karşıydım ama atp nin gtx 2867 r diye bi turbosu çıktı, bi inceleyin derim orjinalle aynı şekilde doluyo, cidden baya başarılı. BBS jantları ben size getirtebilirim çok basit o ama cidden çok pahalı oluyo bbs ler, neden oz düşünmüyosunuz?
    Turboyu inceliycem, teşekkürler. Peki Oz bulunuyormu? Ben geçen hafta oz Ultraleggera için jantmax, pozitifoto gibi birkaç yeri aradım ama hiçbirinde yoktu. Varmı bildiğiniz biryer? Ben özellikle 19 istiyorum ancak
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turboyu inceliycem, teşekkürler. Peki Oz bulunuyormu? Ben geçen hafta oz Ultraleggera için jantmax, pozitifoto gibi birkaç yeri aradım ama hiçbirinde yoktu. Varmı bildiğiniz biryer? Ben özellikle 19 istiyorum ancak
    oz lerin distribütörü birlas ve ocak ayında tüm modeller gelicek şuan için pek seçenek yok, bende mesela oz superturismo var bizim araçlara birde ultraleggera lar uyuyor, sizin et değerleriniz hangi aralıklarda biliyomusunuz onemli olan o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oz lerin distribütörü birlas ve ocak ayında tüm modeller gelicek şuan için pek seçenek yok, bende mesela oz superturismo var bizim araçlara birde ultraleggera lar uyuyor, sizin et değerleriniz hangi aralıklarda biliyomusunuz onemli olan o.

ET 44-45 ideal olanı. Gelicekse güzel. Ama zannedersem şu anda hiçbiryerde yok.
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ET 44-45 ideal olanı. Gelicekse güzel. Ama zannedersem şu anda hiçbiryerde yok.
    o zaman ya superturismo ya da ultralleggera alıcaksınız ama onlarda 18 de oluyo ancak, fiyatları 3500 tl civarı daha bu hafta konustum, bende superturismo yerine ultraleggera ya geçicem belkide..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle maşallah diyerek birşey sorucaktım

orjinal koltuklarınızı hiç tarttınızmı tahmini olarak merak ettimde
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle maşallah diyerek birşey sorucaktım

orjinal koltuklarınızı hiç tarttınızmı tahmini olarak merak ettimde
    Sağolun, ön-arka toplam 75 kg ciddi ağır yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman ya superturismo ya da ultralleggera alıcaksınız ama onlarda 18 de oluyo ancak, fiyatları 3500 tl civarı daha bu hafta konustum, bende superturismo yerine ultraleggera ya geçicem belkide..
    Superturismo yu hiçbir arabada beğenmiyorum. Onun yerine biraz daha verir Advan Rz alırım.
    Ali Can Calis

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun, ön-arka toplam 75 kg ciddi ağır yani
    bende aynısını yaptımda ön koltuklarım düşündüğüm kadar ağır çıkmadı ona üzüldüm
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superturismo yu hiçbir arabada beğenmiyorum. Onun yerine biraz daha verir Advan Rz alırım.
    bende alabilirim valla advanlar cidden favorim..

Cancaloz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah 0-100 çok iyi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)