Uzun süredir forumda aktif değildim bu sırada aracımın stop farlarını değiştirdim ve negatif kamber verdim... suadiyede tanıstıgım sercan birlik adlı arkadaşım beni kırmadı bi kaç foto çekti başka fotograflarda gelicek umarım beğenirsiniz=)
![]()
zamanında bulamadık ki böyle bi e39 maaşallah araç çok çok diri duruyor
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
maşallah araca
maşallah kazasız belasız.
On tampon cok mu cıplak kalmıs sankı ??
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Benimde leonum var 1.6 tdi dsg ama babamın izni olsa bugün satar e39 ya da e46 alırım ..Çok iyi bir tercih yapmışınız birde M tamponlar gelirse tadından yenmez kazasız belasız
Komple M set alıp yapıcam fakat suan beklemedeyim gecen hafta cam filmlerinide yaptım aracı aldığımdan beri yavaşda olsa bişeyler yapıyorum ama gercekten maliyetli oluyor ozellikle on far ve stop takımı tahminlerimin ustunde mal oldu bana bu nedenle M tamponlara gecmem 1-2 ayı bulur gibi gözüküyor
teşekkür ederim
ben tercihimden cok memnunum teşekkür ederim fakat sizin suan bindiğiniz arac dizel ve gayet ekonomik bu tarz e39 gibi atmosferik ve min 6 silindirli araçları kullanmak aşırı maliyetli oluyor şehir içinde sakin kulanımda min 10lt(yakalaması zor bir ortalama) yakıcagnı bile bile almak gerekiyor bu tarz bi tercih yapmadan önce iyi düşünmenizi öneririm![]()
Çok güzel görünüyor Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
çok asi duruyor maşallah kazasız belasız +++
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Leon varken ilhanla beraber tuzlaya gelmiştiniz herhalde plaka için yanlış hatırlamıyosam eğer o araçasa maşallahı vardı gerçekten çok iyi duruyodu e39 da candır Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inş
aynen öyle
çok teşekkür ederim zamanla daha sinirli bi hal alıcak inşallah
karıştırıyorsunuz diye düşünüyorum fakat okulum tuzlada aracı görmüş olabilirsiniz ciddi emek vardı üstündeiyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)